Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un cuvant pe zi. Cuvinte-cheie din Noul Testament

J. D. Watson

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte.
40,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Invata cate un cuvant grecesc din Biblie in fiecare zi.

Obiectivul cartii "Un cuvant pe zi" este acela de a reda bogatia limbajului grecesc folosit in Noul Testament si de a face ca aceste cuvinte sa devina practice in viata de crestin a cititorului. Deoarece cuvintele au insemnatate, cuvintele din Noul Testament au insemnatatea cea mai mare. Si, intr-o vreme in care cuvintele nu par sa insemne foarte mult, nevoia de precizie in doctrina si in practica crestine nu a fost niciodata mai acuta.

In fiecare zi a anului, Watson prezinta un studiu sumar al unui cuvant, dupa care ofera o aplicatie, urmarind ca fiecare cuvant grecesc mentionat sa devina real pentru trairea practica. In completare, sunt specificate versetele inrudite pentru studiul personal al cititorului.

"Doctor" Watson isi implineste dorinta de atatia ani de a pune la dispozitie materiale de studiu personal zilnic care, pe langa faptul ca contin adevaruri spirituale profunde, sunt usor de citit si de inteles. In aceasta vreme a relativismului, e nevoie disperata de absoluturile Cuvantului (si ale cuvintelor) lui Dumnezeu. Aceste scurte meditatii vor imbogati mintea, vor rascoli sufletul si vor imputernici viata oamenilor lui Dumnezeu.

"Doctor" J. D. WATSON este actualmente pastor al Grace Bible Church din Meeker, Colorado, unde a slujit din 1986. In prezent, redacteaza si editeaza publicatia lunara Truth on Tough Texts. Pasiunea arzatoare a lui este expunerea Cuvantului lui Dumnezeu ca autoritatea unica in orice problema. Celelalte pasiuni din viata lui sunt sotia sa, Debbie, si fiul sau, Paul.

"Pastorul Watson ne-a facut o mare favoare scriind aceasta carte devotionala bazata pe diferite cuvinte esentiale din Scriptura. Fiecare cuvant al Bibliei este vital pentru intelegerea adevarului spiritual si fiecare este incarcat de lectii importante pentru umblarea noastra de fiecare zi. Aceasta lucrare unica va fi ca o aventura, ca un drum pe care pornim sa studiem ganduri ceresti si concepte care sa il ajute pe crestin sa inceapa fiecare zi cu Domnul."

-- Dr. Mal Couch
Scofield Ministries, autor si fondator al Seminarului Teologic Tyndale

"In fiecare zi a anului vom examina cate un cuvant in greaca, prezentand mai intai un scurt studiu asupra cuvantului si apoi o aplicatie practica pentru ca acel cuvant sa devina realitate in viata ta. Pentru consolidare, in fiecare zi vom include si alte versete pe care le veti putea studia singuri ("Versete de studiat"). In cele din urma, va incurajam sa folositi studiul fiecarei zile pentru a va gandi la "motive de rugaciune". Meditati la studiul fiecarei zile si lasati-L pe Duhul Sfant sa va conduca in cele patru etape ale rugaciunii: multumire, lauda, cercetare si cerere, asa cum reiese din modelul de rugaciune prezentat in Matei 6:9–13.

-- Autorul

Cuprins

Multumiri
Prefata
Cuvant-inainte la editia in limba romana
Introducere
Conventii si abrevieri
Abrevieri ale cartilor Bibliei
Alfabetul grecesc
Ce are Cuvantul Tau pentru mine: Un sonet-rugaciune
Meditatii pentru 366 de zile
Descoperind bogatiile Cuvantului biblic
Note
Bibliografie
Index scriptural
Index de cuvinte romanesti
Index de cuvinte grecesti si ebraice
Indexul numerelor Strong
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22333
Autor J. D. Watson
Editura Nu
Nr. pagini 435
Dimensiuni 15,5 x 23 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de cotutiu adrian
Evaluare
Un excelent studiu asupra unor termeni importanti din limba Noului Testament (greaca koine). Este o carte extrem de folositoare, menita in acelasi timp studiului exegetic al Scripturii cat si meditatiilor zilnice. O carte binecuvantata pentru oameni binecuvantati. Metanoeite!!! (Postat pe 03.06.2010)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.