Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Micul bob de sămânță și școala de bobițe. O poveste despre ce înseamnă să crezi cu adevărat

Magda Naomi Paula

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte.
40,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Notă pentru părinți

Dragi părinți,

Prin seria „Micul bob de sămânță” mi-am propus să ofer o unealtă de sprijin pentru părinții care doresc să îi învețe pe copiii lor despre viața de credință.
Nu este deloc ușor să le explicăm copilașilor despre lucruri care nu sunt palpabile, însă consider că este esențial ca, începând de la vârste fragede, aceștia să fie expuși Adevărului și principiilor sănătoase din Biblie.
Fiind mamă, la rândul meu, doresc să investesc cât mai mult din Cuvântul lui Dumnezeu în propriii mei copii, de aceea încerc mereu să găsesc modalități înțelepte care să îi capteze și să îi atragă înspre Dumnezeu. Consider că în vremurile pe care le trăim este primordial să investim în credința copiilor noștri. Trăim vremuri în care oamenii se clatină, nu știu ce cred sau de ce cred ceea ce cred.
Așadar, tânăra generație are nevoie de principii solide pentru a putea rezista în fața vremurilor ce vor veni, iar aceasta este cea mai bună zestre pe care le-o putem oferi! Vă mulțumesc că ați ales să investiți în omul lăuntric al copilului vostru
și mă rog ca această carte să fie o unealtă care să vă ajute să discutați cu acesta și subiecte precum credința, identitatea noastră în Hristos, scopul nostru pe pământ și mântuirea.
Chiar dacă veți întâlni în carte termeni greoi, pe care copilul nu îi va înțelege din prima, puneți-vă timp deoparte și explicați-i! Oferiți-i cât mai multe exemple din viața de zi cu zi sau chiar din Biblie! Rugați-vă și fiți prezenți în viața copilului! Totodată, asumați-vă responsabilitatea de a-l învăța principii corecte, nu lăsați acest lucru în seama altora!
Iar, ori de câte ori, rămâneți fără rezerve, întoarceți-vă la Dumnezeu, căutați-L, savurați-L și experimentați-L pe El ca fiind totul, întocmai cum o plantă experimentează și absoarbe toate resursele și bogățiile dintr-un sol fertil.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

„Astfel, voi să fiți „înrădăcinați” și „zidiți” în El. Consolidați-vă credința așa cum ați fost învățați; și să mulțumiți mereu lui Dumnezeu.” (Coloseni 2:7 BVA)

Autoarea

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29805
Autor Magda Naomi Paula
Editura Mirabel
Nr. pagini 32
Dimensiuni 21 x 25,6 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.