Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ferestre deschise spre biruințe. Mărturii practice din jurnalul a 20 de ani de consiliere și luptă spirituală

Bogdan Graur, Mircea Graur

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

În „Ferestre Deschise spre Biruințe”, sunt elaborate experiențe unice și învățături fundamentale din slujirea inHim Ministry, a lui Mircea și Bogdan Graur, tată și fiu.

De-a lungul a 20 de ani de slujire, ei s-au confruntat cu diverse problematici, în practica efectivă a consilierilor pastorale. De la confruntări demonice, la ajutarea oamenilor de a depăși frici, depresii, blocaje, sau de a primi daruri de la Duhul Sfânt, s-ar putea uneori să găsești greu să o lași din mâini.

Abordările din această carte sunt din domenii cât se poate de diverse, dar de o actualitate crucială. „Ferestre Deschise spre Biruințe” are ca scop echiparea credinciosului și ridicarea lui la un nivel de înțelegere, pentru a fi cât mai de folos Împărăției, fie slujind celor din jur, precum și pentru redobândirea, în propria viață, a tuturor binecuvântărilor pe care Tatăl Ceresc le dorește pentru fiii și fiicele Sale.

Ai înaintea ta un destin unic, născut în Ceruri, mai dinainte de facerea lumii. Iar pentru intrarea în posesia întregii moșteniri pusă deoparte pentru tine, ai nevoie de perspectiva oferită de „Ferestre Deschise spre Biruințe”, pentru o priveliște cerească asupra victoriilor pe care Domnul le are disponibile pentru tine.

Dumnezeu își ridică o generație de biruitori fără precedent, care să reaprindă lumina restaurării Trupului Lui Hristos, aflat în mijlocul unui asalt al vrăjmașului pe toate fronturile. Așadar, și tu ești chemat să îți ridici torța și să te alături cu lumina ta, celor care duc tot mai sus, pe întunericul înălțimilor, lumina Împărăției Cerurilor.

Această carte se dorește să îți fie un izvor de inspirație, de înțelepciune și strategie spirituală, de speranță și de echipare practică, pentru ca viața și slujirea ta să nu mai fie niciodată la fel, ci tot mai aproape de destinul ceresc. Pentru că, umblând împreună cu Duhul Sfânt, tu să fii de neoprit în obținerea biruințelor, în toate domeniile vieții tale.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27910
Autor Bogdan Graur, Mircea Graur
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 258
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.