Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cum să înfruntăm depresia

Dr. Vlad Schlezak

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte.
60,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ce facem când cei care suferă și trec prin astfel de situații vin și ne cer ajutorul? Cartea Cum să înfruntăm depresia oferă răspunsuri.

Toți am auzit de oameni care au avut depresie sau trec printr-o situație de criză.

Ce facem când cei care suferă și trec prin astfel de situații vin și ne cer ajutorul? Cartea „Cum să înfruntăm depresia” oferă răspunsuri.

Această carte oferă păstorilor, predicatorilor, consilierilor, dar și credincioșilor, informațiile de care au nevoie să ajute congregațiile, bisericile, prietenii și oamenii. Cei care trec prin astfel de necazuri pot citi cartea pentru a înțelege mai bine depresia și din soluțiile ei.

Cartea are 424 de pagini și este ușor de citit pentru oricine. Fontul literei este prietenos pentru cei care au probleme de concentrare și pentru cei cu ochelari.

Printre subiectele discutate:

Definiții și diverse feluri de depresie, Măsurarea depresiei, Jurnalul stării emoționale, Cauze și Soluții (medicale, sociale, psihologice, spirituale creștine), Schimbarea cristocentrică a conștiinței , Pocăință și înnoirea minții, Probleme relaționale, Pierderea și Doliul, Păcatul, Depresia postnatală și alte categorii speciale, Alte corecții și soluții biblice, Prevenția depresiei, Autovătamarea și Sinuciderea, Ce să fac în momente dificile?

RECENZII

Dacă dorim să citim despre depresie atunci citim aici o carte care ne invită la o cunoaștere a subiectului și la o terapie personală, o carte care este cu ușurință cea mai bună pe acest subiect, oferind astfel o înțelegere profundă a vieții umane. Cartea este un instrument puternic de a primi o învățătură clară și o instruire sigură, fiabilă, responsabilă și precisă despre depresie.
Putem avea încredere în ceea ce scrie Dr. Vlad , deoarece are o înțelegerea atentă a Scripturii și cu prudență și ușurință abordează acest subiect, „depresia”. Numai un doctor creștin cu experiență clinică cu pacienții și foarte talentat poate selecta cele mai importante lucruri pe care să le spună despre depresie, mai ales pentru un public larg. Lucidă, bogată în interpretări scripturale și profund informată medical, dar având o abordare creștină, aceasta este prima carte pe care o voi recomanda oricui caută o claritate asupra depresiei.
Această carte educă și edifică. Intenționez să ofer multe exemplare celor din jur si chiar membrilor bisericii mele.

-- Dr. Daniel Martin, pastor, Londra

O carte scrisă cu dorința de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă mai bine viața. Indiferent de confruntarea directă sau indirectă cu depresia, cartea de față este un ajutor potrivit și necesar, nu pentru că ar oferi „vindecare automată”, ci pentru că se ocupă nu doar de cauze, ci și de remedii. Ea vine ca o mână de ajutor, atât pentru slujitori (pastori, predicatori, consilieri) cât și pentru cei slujiți. Așadar o recomand nu doar ca pe o carte bună de citit, ci mai degrabă ca pe un manual necesar în biserici.

-- Ciprian Pintea, pastor, Londra

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27958
Autor Dr. Vlad Schlezak
Editura Fabrica de vise
Nr. pagini 424
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069631157

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.