Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Secrete sacre. Studiu biblic

Beth Moore

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 110 puncte.
110,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 110 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Secrete sacre" – O experienta Living Proof Live – setul liderului contine un jurnal de studiu si doua DVD-uri cu studiile lui Beth Moore, inregistrate in direct la locatia unde s-a desfasurat evenimentul Living Proof Live 2013, in Greensboro, Carolina de Nord. Isus vrea sa aiba momente de partasie in ascuns cu tine – o relatie intima unica intre voi doi. Secrete sacre este noul studiu de 6 sesiuni al lui Beth Moore, care studiaza teologia secretelor. Ele pot fi bune sau primejdioase. Unele au nevoie de iertare, iar altele ar trebui sa ramana doar intre tine si Dumnezeu. Desi Secrete sacre este un studiu mai simplu decat studiile biblice caracteristice lui Beth, acestui studiu nu-i lipseste consistenta si valoarea. Studiul abunda in discutii posibile fara vreo speranta de a dezvalui informatii personale, private. Insoteste-o pe Beth ca sa afli ce se intampla cand ii permitem lui Dumnezeu sa ne invete "intelepciunea in adancul inimii" (Psalm 51:6, ESV).

Setul liderului contine 2 DVD-uri si 1 jurnal de studiu. Jurnalul de studiu contine materiale interactive pentru 6 saptamani si un manual al liderului.

Caracteristici:

Studii video interactive
Centrate si inradacinate in Scriptura
Materialul liderului (ghid pentru intrebari si discutii in cadrul grupului mic)
Sectiuni de studiu personal in Jurnalele de studiu — materiale interactive de completat pe parcursul saptamanii, nu teme specifice pentru fiecare zi.
6 sesiuni de tip Jurnal de studiu cu componenta individuala sau de grup

Autoarea:

Renumita pentru prezentarea Scripturii in culori vii, conferentiara crestina si autoare de studii biblice, Beth Moore, se bucura sa slujeasca femeilor de toate varstele si din toate cultele – si este extrem de pasionata de dorinta ca femeile sa cunoasca si sa iubeasca Cuvantul lui Dumnezeu. Bogata colectie de studii biblice scrise de Beth si publicate de LifeWay abordeaza subiecte relevante, de la a crede ca Dumnezeu este ceea ce a spus ca este, pana la a-i iubi pe oamenii dificili. Fiecare studiu este o calauza pe drumul credintei. Beth si sotul ei, Keith, sunt recunoscatori lui Dumnezeu pentru cei peste 30 de ani de casatorie. Impreuna le place sa calatoreasca, sa mearga la munte, sa bea cafea pe terasa, sa savureze mancare mexicana, sa-l faca pe celalalt sa rada, sa-si plimbe cainii si sa fie bunici.

1 Jurnal de studiu (contine un ghid pentru intrebari si discutii in cadrul grupului mic) A4, 124 pagini; 2 DVD-uri cu 5 sesiuni video

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24839
Admin Beth Moore
Editura Nu
Nr. pagini 124
Dimensiuni 21 x 29,7 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.