Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Iuda

Eric Scott

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 8 puncte.
8,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 8 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

INTRODUCERE

Iuda a vrut să ne scrie despre mântuirea minunată pe care o avem. Dar sl a fost mânat într-o altă direcţie de Duhul Sfânt, care i-a spus: „Iuda, aş vrea să scrii despre apostazia care va veni! Şi vreau să îi înveţi pe credincioşii Domnului că trebuie să lupte pentru credinţa lor!“
Noi trebuie să ne luptăm pentru credinţa noastră, deoarece există un război spiritual nevăzut în plină desfăşurare şi în care Satan încearcă să distrugă adevărul.
Şi eu cred că sunt cinci motive pe care le descoperim în epistola lui Iuda.
In primul rând, vedem răutatea care creşte.
In septembrie voi împlini 85 de ani de când sunt în această lume. Insă societatea şi Biserica s-au schimbat atât de mult din vremea când eram copil şi până acum, încât parcă nu îmi vine să cred ceea ce văd acum. Şi toate s-au întâmplat pentru că adevărul lui Dumnezeu a fost abandonat.
Biblia conţine o idee numită realitatea primordială sau realitatea ultimă (finală), care înseamnă că există un singur Dumnezeu, care este Creatorul tuturor lucrurilor şi adevăratul Suveran. Şi atunci când Dumnezeu a creat toate lucrurile, El a creat legile naturale ale întregii Sale Creaţii, dar a creat şi legile morale, care ne arată cum trebuie să trăim.
Biblia ne învaţă, în mod special în cartea Proverbe, că înţelepciunea înseamnă să recunoşti adevărul realităţii ultime şi să trăieşti conform acestui adevăr.
Insă societatea în care trăim a abandonat acest adevăr al realităţii ultime (adevărul Creaţiei) şi l-a înlocuit cu ideea că noi am ajuns să existăm în această lume ca rezultat al unei mari explozii. Şi în toate şcolile şi univesităţile din Europa, elevii şi studenţii sunt învăţaţi că nu există niciun Creator, nu există niciun Dumnezeu şi nu există niciun Dumnezeu suveran, şi prin urmare nu există nici reguli trasate de Dumnezeu, ci noi facem regulile.
Iar ceea ce vedem azi în lume sunt rezultatele acestei învăţături, închisorile sunt pline până la refuz. Clasele şcolilor s-au transformat în adevărate jungle. Şi conform unor studii unul din cinci tineri suferă de tot felul de tulburări mintale...Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26344
Autor Eric Scott
Editura Agape
Nr. pagini 104
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.