Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Doctrinele Bibliei. O prezentare sistematică a adevarului biblic. Vol. 1

John MacArthur, Richard Mayhue

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 85 puncte.
85,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 85 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Slujirea lui John MacArthur a avut un impact mondial. MacArthur și Mayhue prezintă într-un mod clar doctrinele aflate la temelia unei lucrări care i-a influențat pe mulți. Prin această carte descoperim o lucrare zidită pe adevăr, adevărul Cuvântului lui Dumnezeu și adevărul Evangheliei. O resursă minunată pentru studenți, păstori și profesori.”

-- Thomas R. Schreiner, profesor Catedra de Interpretare a Noului Testament și de Teologie Biblică, James Buchanan Harrison, The Southern Baptist Theological Seminary, Louisville, Kentucky

„Această carte este rodul unei îndelungate vieți de studiu și al sondării înțelepciunii acumulate timp de secole. Prin combinarea devoțiunii față de Scriptură cu dedicarea față de doctrinele Bibliei, ea se adresează unei nevoi contemporane majore. Crezurile solide generează biserici solide. Cititorul nu trebuie să fie de acord cu prestigioșii autori în privința tuturor subiectelor ca să fie recunoscător pentru un volum de o bogăție și importanță durabile.”

-- Iain H. Murray, Jonathan Edwards: A New Biography și Evangelical Holiness,
Membru al Comitetului de conducere și fondator la Banner of Truth Trust

„Această nouă resursă este o prezentare bogată și convingătoare a fundamentelor teologice ale creștinismului, prin care cititorilor li se oferă o sistematizare accesibilă, dar convingătoare a adevărului biblic. În timp ce ultimele vestigii ale influenței creștine din lumea apuseană se erodează, resurse mănoase teologic, precum Doctrinele Bibliei, vor edifica și vor consolida Biserica în confruntarea cu opoziția înverșunată a lumii.”

-- Albert Mohler Jr., rector și profesor Catedra de Teologie Creștină, „Joseph Emerson Brown” , The Southern Baptist Theological Seminary

„Este o delectare să recomand din toată inima cartea Doctrinele Bibliei scrisă de John MacArthur și Richard Mayhue. Ea va fi apreciată pentru claritatea structurii și pentru maniera de prezentare a doctrinelor biblice. Pur și simplu este prea bună pentru a nu o avea.”

-- Walter C. Kaiser Jr., rector emerit și profesor emerit Catedra de Studiu al Vechiul Testament, „Colman M. Mockler”, Gordon-Conwell Theological Seminary

 „Slujirea lui John MacArthur a accentuat întotdeauna predicarea – răspândirea adevărului lui Dumnezeu prin predicarea Cuvântului lui Dumnezeu. În tot acest timp, slujirea lui a fost întemeiată pe doctrine, care au fost extrase atent și consecvent din Biblie. Cele câteva mii de predici expozitive sunt o dovadă a credincioșiei lui în munca de predicator; cartea Doctrinele Bibliei este o dovadă a credincioșiei lui în munca de teolog. Îmi doresc ca ambele sale activități să fie folosite spre a încuraja o nouă generație de predicatori-teologi să-și consacre viețile înaltei chemări de a învăța și a echipa Biserica lui Cristos.”

-- Tim Challies, blogger, Challies.com

 John MacArthur (DD Talbot Theological Seminary) este pastor-învățător la Grace Community Church în Sun Valley, California, unde și-a început slujirea în anul 1969. John este și președintele și învățătorul biblic al organizației Grace to You, o organizație creștină mass-media și nonprofit al cărei obiectiv este să „Răspândească Adevărul lui Dumnezeu, Verset cu Verset” prin radio, cărți, CD-uri, televiziune și internet. și președinte al școlii care poartă numele The Master’s University and Seminary.

 Richard Mayhue (ThD Grace Theological Seminary) a lucrat la The Master’s Seminary începând cu anul 1989 până în anul 2016 în calitate de decan, cercetător în teologie și prorector. A scris și editat mai mult de treizeci de cărți.

 VOLUMUL 1

Schiță analitică

Listă de imnuri

Listă de tabele

Prefață

Abrevieri

Despre editorii generali

1. Introducere: Prolegomene

2. Cuvântul lui Dumnezeu: Bibliologie

3. Dumnezeu Tatăl: Teologie propriu-zisă

4. Dumnezeu Fiul: Cristologie

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25962
Admin John MacArthur, Richard Mayhue
Editura Faclia
Nr. pagini 408
Dimensiuni 17,5 x 25 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8247-94-6

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.