Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Conduşi de Duhul Sfânt. Formarea de ucenici, plantarea de biserici și crearea unei mișcări în zilele noastre. Perspective asupra cărții Faptele apostolilor

Peter Roennfeldt

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Biserica din vremea apostolilor, model pentru biserica din secolul XXI

Ce ți-ai dori cel mai mult?
Dacă I-ai cere lui Dumnezeu un singur lucru, care ar fi acela?
S-ar putea spune că răspunsul nostru depinde de vârstă, de problemele prin care trecem, poate de dorințe, de neîmpliniri, de dezamăgiri sau poate depinde de orice altceva.
Din fericire, Domnul Isus Hristos ne ușurează căutarea și ne spune că, dincolo de imaginația sau de nevoile noastre, mai mult sau mai puțin sofisticate, precum „pâine”, „un pește” sau „un ou”, Dumnezeu ne oferă ce are mai bun: pe Duhul Sfânt (Luca 11:11-13).
Cartea lui Peter Roennfeldt, Conduși de Duhul Sfânt, se constituie într-un documentar detaliat al modului în care Duhul Sfânt a condus începutul bisericii creștine.
Rolul Duhului Sfânt în succesul nemaiîntâlnit al fenomenului de creștinare a lumii antice – de altfel un fenomen inexplicabil pentru știința sociologiei, dar anunțat în cartea profetică Apocalipsa (6:2) – este predat de Roennfeldt într-un mod demn de școala primară+ (cu cinci clase/etape).
Fost pastor și administrator al bisericii, Roennfeldt așterne pe hârtie într-un mod sistematic experiența de formare de ucenici și de plantare de biserici, având la bază singurul model de succes al formării de ucenici: modelul Duhului Sfânt înregistrat în cartea Faptele apostolilor.
Bogat în detalii, în analize și în hărți și oferind posibile explicații ale golurilor din narațiunea Faptelor, precum și corelări cu epistolele lui Pavel, citate dintr-un număr mare de autori care au analizat cartea Faptele și multe alte resurse utile, volumul Conduși de Duhul Sfânt ne trece prin cinci clase/etape în scopul pregătirii pentru primirea Duhului Sfânt și „formarea de ucenici, plantarea de biserici și crearea unei mișcări în zilele noastre”.
Ți-ai dori să fii condus de Duhul Sfânt?


„Cartea Conduşi de Duhul Sfânt  este valoroasă pentru oricine vrea să înţeleagă desfăşurarea mişcării creştine în Faptele apostolilor. Dar, pentru cei care vor să înveţe principii fundamentale de consolidare a mişcării şi de plantare de biserici, pe care să le aplice în propria viaţă sau activitate de slujire, cartea aceasta este o resursă indispensabilă.” - John North, Ambassadors for Christ International, Australia

Peter Roennfeldt şi-a petrecut viaţa împărtăşind Evanghelia, plantând biserici şi slujind ca pastor al pastorilor. Dupa ce a locuit în patru ţări diferite şi a format echipe de plantare de biserici în peste cincizeci, Peter locuieşte acum în Melbourne, Australia, împreună cu soţia sa, Judy, dar călătoreşte mult pentru a forma şi instrui plantatori de biserici şi pastori în întreaga lume.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28381
Autor Peter Roennfeldt
Editura Viata si sanatate
Nr. pagini 302
Dimensiuni 15 x 23 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786060872580

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.