Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

30 de ani care au schimbat lumea. O privire proaspătă asupra cărții Faptele Apostolilor

Michael Green

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte.
50,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Deși sunt multe comentarii și studii ale cărții Faptele Apostolilor, prea puține dintre ele se concentrează asupra personajelor din narațiune. Primii creștini pe care-i întâlnim în Faptele Apostolilor au răscolit lumea lor în decurs de o generație. În această carte, Michael Green dezvăluie istoria fascinantă din cartea Faptele Apostolilor, scoțând în evidență explozia vulcanică a credinței descrisă acolo, în contrast cu creștinismul molatec al lumii apusene moderne.

Combinând erudiția academică cu un stil literar popular și atrăgător, cartea 30 de ani care au schimbat lumea este o carte ideală pentru studiu în biserică, în grup mic sau studiu personal. Michael Green explorează viața și credința creștinilor din Faptele Apostolilor și răspunde la întrebări precum:

• Ce fel de oameni erau ei?
• Cum au trăit?
• Cum s-au organizat și cum au trăit ca membri ai bisericii?

Pe lângă dezvăluirea naturii vieții din Biserica primară, Green discută modul în care putem aplica astăzi eforturile dinamice ale primilor creștini pentru plantarea de biserici, îngrijirea pastorală, preocuparea socială, proclamarea Evangheliei și rugăciune.

********

Această carte alertă și relevantă îi va ajuta pe creștini să țină pasul cu societatea noastră modernă, păstrând în același timp principiile Bisericii primare. – Nick Pollard, autorul cărții Evangelism Made Slightly Less Difficult

Michael Green, cu o combinație unică de erudiție și relevanță, face ca această carte despre Faptele Apostolilor să fie una dintre cele mai bune care au fost scrise. M-am delectat citind-o și sunt convins că și alții se vor delecta. – Dave Burke, autorul cărții Struggling to Believe

Despre autor:

Michael Green (1930-2019), teolog britanic, apologet creștin, autor a peste 50 de cărți. Educat la Oxford și Cambridge, a avut o carieră academică și pastorală remarcabilă, fiind preocupat de evanghelizare și apologetică. Obiectivul principal al lui Green a fost să-i echipeze pe credincioși să înțeleagă mesajul Evangheliei pentru ca să-l împărtășească cu alții. A fost preocupat de evanghelizare în Biserica primară și în Biserica zilelor noastre, cât și de ucenicizare și conducerea Bisericii.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26655
Autor Michael Green
Editura Cartea crestina
Nr. pagini 360
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.