Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

În lumea largă. Vol. 1

Susan Warner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.

Pret normal: 34,00 Lei

31,62 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

”Susan Bogart Warner (1819-1885), sub pseudonimul Elizabeth Wetherell, a publicat romanul moralist de mare popularitate „În lumea largă” în anul 1850. A fost tradus imediat în câteva limbi de circulaţie internaţională şi este prima carte a unui autor american vândută în peste un milion de exemplare. Susan şi sora ei Ana au crescut într-o familie înstărită şi au fost educate acasă. Familia locuia pe insula Constitution, pe râul Hudson, faţă în faţă cu academia West Point. În afară de meseria de scriitoare, cele două surori şi-au petrecut câţiva ani conducând cursuri biblice pentru cadeţii de la academia West Point. În această povestire deosebită, micuţa Ellen, după ce este despărţită de mama ei, înfruntă vremuri grele şi împrejurări critice. Dar în mijlocul tuturor dezamăgirilor şi temerilor, Ellen îşi aduce aminte mereu de Cel care veghează asupra ei, fiindcă cel slab trebuie să caute întotdeauna putere acolo unde o poate găsi. Într-o zi geroasă de iarnă, aceasta este cartea care vă trebuie. Luminaţi de flăcările din şemineu, cu o cană de ciocolată fierbinte în mână şi o pisică torcând pe covoraş, „În lumea largă” va aduce ore de neuitat pentru întreaga familie!” Mark Hamby

În acest roman, micuţa Ellen, după ce este despărţită de mama ei, are o copilărie zdruncinată de suferinţă, dar în ciuda fricii şi dezamăgirilor, îşi aminteşte mereu de Cel care este Tatăl orfanilor. Deşi rămâne singură în lumea largă, El are grijă de ea, oferindu-i prieteni adevăraţi şi încununându-i viaţa cu bucurie.

Într-o lume în care neascultarea, răzvrătirea, egoismul şi lipsa de respect iau amploare, noi, părinţii care îl cunoaştem pe Dumnezeu, ce sădim oare în copiii noştri? În inima lui Ellen au răsărit ca nişte flori frumoase ascultarea, smerenia, puterea de a ierta şi dragostea. Acestea au fost semănate şi udate cu lacrimi de rugăciune de către mama ei, crescute şi îngrijite de Dumnezeu şi încălzite de soarele dragostei Lui. O povestire fascinantă, bogată în învăţăminte de o valoare inestimabilă, o carte care trebuie citită atât de copii cât şi de părinţi. În tot timpul lecturii am avut impresia unei mâini nevăzute, mâna Marelui Olar, lucrând la formarea caracterului lui Ellen. Voia Lui este însă ca şi noi, ca părinţi, să fim lucrători împreună cu El la modelarea caracterului copiilor noştri, oferindu-ne pe noi înşine ca exemple vii ale dragostei Lui pentru oameni. Fie ca atât noi, cât şi copiii noştri să fim modelaţi de mâna Olarului în aşa fel încât să fim vrednici de orice lucrare bună, oameni după inima lui Dumnezeu.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20677
Autor Susan Warner
Editura Little Lamb
Nr. pagini 318
Dimensiuni 13,5 20,5 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum 2
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-648-054-3

Comentarii

Comentarii (4)

Comentariu de :)
Evaluare
o carte mai de copii....nu prea faina.... (Postat pe 17.02.2009)
Comentariu de Maria
Evaluare
E o carte superba.Din cate carti am citit asta mi-a placut cel mai mult.Eu le-o recomand la toti s-o citeasca fiindca mi-a placut cel mai mult dintre toate cartile (Postat pe 04.02.2009)
Comentariu de ELY
Evaluare
E O CARTE FFFFFFFFFFFFFFF FRUMOASA! (Postat pe 30.07.2008)
Comentariu de SABINA
Evaluare
E O CARTE DEOSEBITA MIA PLACUT FFFFFFFFFFFFFFFFFFF MULT (Postat pe 04.07.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.