Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Fata din castel

Christoph von Schmid

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte.
14,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dragostea fierbinte a unei fiice pentru tatal intemnitat, ii va ajuta pe copiii de toate varstele sa inteleaga ca, desi unele circumstante sunt nefavorabile noua, Dumnezeu le poate intoarce spre binele nostru.

* * *

Atat caracterul plin de generozitate, gingasie si modestie al Rozei, eroismul si sacrificile ei pentru salvarea tatalui, cat si credinciosia, neprihanirea si demnitatea cavalerului Edelbert sunt dovezi de netagaduit ale adevarului din Proverbe 16:7: "Cand sunt placute Domnului caile cuiva, ii fa e prieteni chiar si pe vrajmasii lui."
Mii de situatii, aparent fara importanta, se ivesc in vietile noastre fara ca noi sa le bagam in seama, dar in providenta Lui, Dumnezeu se foloseste de ele pentru a ne arata dreptatea, maretia si dragostea Lui.

Aurel Antimie

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete.
Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata.
Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu.
Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20666
Autor Christoph von Schmid
Editura Little Lamb
Nr. pagini 136
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-648-266-0

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu de CRISTINA S
Evaluare
Dragostea adevarata consta in a te sacrifica pe tine pentru cei pe care ii iubesti.Si Roza a pus in practica tot ce a invatato mama ei (Postat pe 10.06.2012)
Comentariu de sabina
Evaluare
maria chear trebuie sa facem, cumostinta e foarete frumos sa citesti iti dau id meu bizgansabina (Postat pe 24.01.2009)
Comentariu de diana
Evaluare
am citit cartea asta akum cateva zile shi e carte deosebita...tre sa luam exemplu din cartea asta...GBU! (Postat pe 29.10.2008)
Comentariu de Maria
Evaluare
nu am citit inca cartea dar o am si sunt foarte curioasa sa vad ce peripetii a indurat fata aceea.Sabinaas vrea sa facem cunostinta pentru ca avem ceva in comun:ne place sa citim (Postat pe 21.08.2008)
Comentariu de SABINA
Evaluare
MIE MIA PLACUT DE RAZA CA A FOST ASCULTATOARE DE PARINTI SI DUMNEZEU A AJUTATO SA ISI ILIBEREZE TATAL DIN INCHISOARE " TREBUIE SA ASCULTAM DE PARINTI" (Postat pe 04.07.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.