Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Triumful lui Hristos in tara presedintelui Mao

Carl Lawrence si David Wang

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cand fortele taranesti ale lui Mao Zedong au invins armata lui Chiang Kai-Shek la sfarsitul anului 1949, China a devenit un stat comunist. Intreaga lume crestina a fost socata, crezand ca aceasta schimbare va pune capat secolelor de slujire crestina in "imparatia centrala". Un sfert din rasa umana parea pierduta pentru cauza misionara. Mii de biserici si scoli au fost inchise. Pastorii nationali au fost inchisi, executati sau trimisi in lagare de munca fortata.
insa in timpul regimului ateu si crud al presedintelui Mao (1949-1976), s-a intamplat un lucru uimitor. Chinezii au invatat sa scrie si sa citeasca. Limba lor ideografica a fost simplificata. Vestita rasa Han a fost separata de multe dintre traditiile ei antice. Aceste schimbari au pregatit un miliard de oameni pentru primirea ideilor noi, inclusiv a glorioasei Evanghelii.
intre timp, persecutia a determinat biserica purificata sa creasca cu multa putere in statura sa spirituala. In tacere, credinciosii au inceput sa creasca la numar si sa-si dezvolte darurile de slujire.
Ganditi-va la urmatorul aspect: in urma cu cincizeci de ani, cand misionarii au fost fortati sa paraseasca China, existau mai putin de 100 000 de crestini evanghelici chinezi. Totusi, la inceputul anului 2001, biserica din China comunista era alcatuita din peste 50 000 000 de credinciosi care isi marturisesc credinta! Cartea de fata prezinta aceasta dramatica istorie.
Aceasta carte ne duce in interiorul bisericii care sufera. Citind-o veti "participa" la serviciile lor divine remarcabile, deseori tinute in secret si cu mari riscuri. Veti intelege marea foame a credinciosilor dupa Cuvantul lui Dumnezeu si s-ar putea sa fiti provocati de calitatea dedicarii lor totale. De asemenea, veti fi chemati la un nou nivel al rugaciunii de mijlocire pentru cea mai numeroasa natiune de pe pamant.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20013
Autor Carl Lawrence si David Wang
Editura N/A
Nr. pagini 20,5 x 14 cm; 213 pag.
Dimensiuni Nu
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de pribac Ioan
Evaluare
doresc aceasta carte (Postat pe 11.11.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.