Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Traieste visul lui Dumnezeu. Ghid practic de ucenicizare si plantare de biserici

Oivind Augland, Terje Dahle, Harald Giesebrecht...

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte.
50,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. (Matei 28:19-20)

Dumnezeu ne cheamă pe fiecare să răspândim Evanghelia, să facem ucenici şi să devenim lucrători în secerişul Său, împreună cu cei din comunitatea sau biserica noastră, în unitate şi diversitate.
Visul Lui este acela de a Se face cunoscut aici pe pământ prin oameni care trăiesc în ascultare de El, fiind lumină şi sare într-o lume a întunericului şi a decăderii.

Vei trăi visul lui Dumnezeu? Vei răspunde chemării Lui?

Autorii acestei cărţi, membri ai mişcării internaţionale M4, îşi propun să mobilizeze credincioşii atât în câştigarea oamenilor pentru Impărăţia lui Dumnezeu, cât şi în lucrarea de ucenicizare şi plantare de biserici. Ei abordează o varietate de subiecte într-un mod practic, având o temelie clară în Cuvântul luî Dumnezeu, combinată cu experienţe personale.

Oivind Augland • Terje Dahle • Harald Giesebrecht Oystein Gjerme • Arnt Jakob Holvik • Havard Kjollesdal Andreas Nordli • Dietrich Schindler • Arne Skagen


CUVÂNT ÎNAINTE

Europa are nevoie disperată de misionari care să planteze noi biserici. Autorii M4 doresc să mobilizeze credincioşi pentru această lucrare în Norvegia, Scandinavia şi Europa.
Acest manual M4 nu a fost elaborat într-un context academic, ci îşi are rădăcinile într-o experienţă reală şi practică. Noi înşine suntem plantatori de biserici şi prin M4 împărtăşim cu voi experienţele din vieţile şi munca noastră. Provenim din contexte bisericeşti şi organizaţii diferite, dar avem anumite lucruri în comun:

• Pasiunea de vedea oameni câştigaţi pentru Isus Hristos şi noi biserici plantate în Norvegia, Scandinavia şi Europa.
• Credinţa că o să-L vedem pe Dumnezeu ridicând mii de oameni din poporul Său, tineri şi bătrâni care sunt chemaţi şi echipaţi pentru a forma şi multiplica noi comunităţi de credinţă.
• Dorinţa de a fii părinţii spirituali ai unei generaţii tinere care trebuie să audă: „DUMNEZEU POATE! Mergeţi mai departe! Suntem alături de voi! Avem încredere în voi!"
• Înţelegerea faptului că „împreună cu toţi sfinţii", putem recunoaşte şi înţelege ceea ce face Dumnezeu astăzi. Dorim să ascultăm şi să învăţăm unii de la alţii având o atitudine de respect reciproc şi de apreciere pentru modelele şi metodele diferite folosite de fiecare în plantarea de biserici.
• Convingerea profundă că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu. Când luăm în serios Cuvântul lui Dumnezeu, ascultându-L şi împlinindu-L, El îşi va împlini promisiunile.

M4 s-a dezvoltat în contextul mişcării de plantare de biserici din Norvegia. Reţeaua Naţională de Plantare de Biserici din Norvegia este o reţea de susţinere formată din oameni care recunosc faptul că atunci când lucrăm împreună ca Trup al lui Hristos, putem vedea biserici vii plantate în toate zonele etnice, culturale şi geografice ale naţiunii.
Noi, autorii care am elaborat această carte, suntem, într-un fel sau altul, implicaţi în Reţeaua Naţională de Plantare de Biserici din Norvegia. Impreună am citit sute de cărţi despre plantarea de biserici, conducere şi lucrarea de pionierat. Credem că această acumulare de cunoştinţe este un lucru bun, dar acţionarea pe baza a ceea ce am învăţat este şi mai bună. Ascultarea este cheia pentru creşterea în credinţă.
Avem privilegiul de a-l avea pe Dietrich Schindler printre autori. El a scris despre mişcarea „Jesus movement“ (în traducere. Mişcarea lui Isus) în Europa folosindu-se de experienţa şi cunoştinţele dobândite în perioada în care a plantat cinci biserici şi a coordonat departamentul de plantare de biserici al Bisericii Evanghelice Libere din Germania.
Manualul M4 a fost conceput ca un instrument în cadrul unui proces, iar noi dorim să vă încurajăm să vă asumaţi responsabilitatea de a acţiona. Având o temelie clară în Cuvântul lui Dumnezeu, combinată cu experienţa personală, această carte vă va ajuta să reflectaţi şi să acţionaţi în aspectele centrale relevante pentru plantatorii de biserici. Dacă visaţi la ceva nou, M4 este o unealtă care vă poate ajuta să vă împliniţi acest vis.
Suntem recunoscători pionierilor care au mers înaintea noastră şi ne-au arătat drumul. Ei au fost sursa de inspiraţie pentru a ne împlini chemarea: plantarea de biserici care să câştige oameni pentru Împărăţia lui Dumnezeu. Ne simţim privilegiaţi şi recunoscători să fim parte a Împărăţiei lui Dumnezeu care se extinde în permanenţă.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25120
Autor Oivind Augland, Terje Dahle, Harald Giesebrecht...
Editura Decenu.eu
Nr. pagini 420
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-94224-2-7

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.