Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Printre canibalii din Malekula

Roy Brandstater

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Mergeți și faceți ucenici din toate neamurile” (Matei 28:19).

De-a lungul secolelor, mulți au suferit martirajul ca răspuns la această poruncă a lui Hristos. Și nimeni nu a fost mai curajos și mai autentic decât bărbații și femeile care au acceptat chemarea de a împărtăși vestea bună a lui Isus printre canibalii din Pacificul de Sud. Acești tineri misionari au acceptat provocarea și au înfruntat pericolele misiunii de a sluji unui popor păgân și ostil, niște oameni care își erau singuri lege, care trăiau și mureau în singurul mod pe care îl știau: fără Dumnezeu și fără speranță.

Dintre cele optzeci de insule ale arhipelagului Noile Hebride (Vanuatu), insula Malekula era cea mai primitivă, cea mai păgână, cea mai crudă. Nu exista nicio urmă de dragoste umană, acolo domneau lipsa de afecțiune și răutatea. Începând cu mijlocul secolului al XIX‑lea și până la sfârșitul secolului XX, pionierii misionari au înfruntat pericolele, au suferit de febră, s-au luptat cu elementele naturii și și-au dat viețile. Printre canibalii din Malekula este povestea lor.

Această înregistrare plină de culoare prezintă povestea concretă a unor eroi creștini: C.H. Parker, Harold Carr, A.G. Stewart, Norman și Alma Wiles, Will și Louisa Smith și familiile Ross James și Don Nicholson, care sunt comemorați aici ca exemple de devotament, perseverență și curaj creștin. Canibalii din Malekula este mai mult decât o poveste misionară. Este o relatare documentată despre minuni, drame, tragedii și victorii în ce privește salvarea a mii de oameni, care au fost scoși din întunericul cel mare la speranță și vindecare în Numele lui Isus.

Roy Brandstater a fost chemat la slujire în 1920, de către Edwin Butz, tatăl Almei Wiles. S-a remarcat ca pastor, evanghelist, secretar de departament la Conferință și misionar. A slujit în Australia, Africa, Cipru și Statele Unite. El și Alma au fost prieteni pe viață și au urmat școala, împreună cu Norman Wiles, la Colegiul Avondale. A murit în anul 1983, în Redlands, California.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25905
Autor Roy Brandstater
Editura Viata si sanatate
Nr. pagini 184
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069116357

Comentarii

Comentarii (1)

Super carteaComentariu de Alex
Evaluare
O minunata marturie despre cum Domnul lucreaza in triburile salbatice din Oceania. Cartea ne prezinta un grup de misionari australieni care au lasat totul si au raspuns chemarii de a vesti Evanghelia lui Isus printre canibali. Oameni curajosi, plini de dragoste pentru cei din jur. Am fost foarte impresionat de povestea lor. (Postat pe 23.06.2020)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.