Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Jurnal – Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte.
55,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 55 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Jurnalul "Cu Dumnezeu - Toate Lucrurile Sunt Posibile" este un cadou deosebit de frumos și semnificativ pentru orice bărbat. Cu un design elegant și o copertă cartonată robustă, acest jurnal nu este doar un obiect practic, ci și unul estetic, care va adăuga o notă de rafinament biroului sau bibliotecii oricărui bărbat.

Paginile albe, de un alb pur, sunt gata să primească gândurile, reflecțiile și ideile celui care îl folosește. Fie că este folosit pentru a nota impresii despre lecturile zilnice, pentru a scrie rugăciuni sau pentru a înregistra momente de inspirație, acest jurnal este un spațiu personal în care orice bărbat se poate conecta cu sinele său interior și cu Dumnezeu.

În plus, fiecare pagină este îmbogățită cu un verset din Biblie, imprimat discret în partea de jos a paginii. Aceste versete oferă o sursă constantă de inspirație și înțelepciune, îndemnând la reflecție și meditație. Ele reprezintă un memento constant al prezenței și iubirii lui Dumnezeu, transformând acest jurnal într-un tovarăș de neînlocuit în călătoria spirituală.

În concluzie, jurnalul "Cu Dumnezeu - Toate Lucrurile Sunt Posibile" este un cadou deosebit de valoros pentru orice bărbat. Este un obiect frumos, plin de semnificație, care încurajează reflecția, meditația și creșterea spirituală. Este un cadou care spune: "Prețuiesc călătoria ta, prețuiesc gândurile tale și prețuiesc credința ta".


* * *

Jurnalul "Cu Dumnezeu - Toate Lucrurile Sunt Posibile" este un instrument de reflecție și meditație de o valoare inestimabilă. Versetele biblice de pe fiecare pagină aduc o doză zilnică de inspirație și înțelepciune. Calitatea materialelor și designul robust, dar elegant, îl fac un cadou ideal pentru orice bărbat. Este un spațiu personal pentru notarea gândurilor și ideilor, încurajând conexiunea cu sinele interior și cu spiritualitatea. Un tovarăș de neînlocuit în călătoria spirituală.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 92895

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.