Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un singur Dumnezeu – Allah sau Isus? Un fost musulman analizeaza dovezile in favoarea islamului si a crestinismului

Nabeel Qureshi

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte.
37,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Continuarea subiectului din bestsellerul Căutându-l pe Allah, L-am găsit pe Isus

În Căutându-l pe Allah, L-am găsit pe Isus, Nabeel Qureshi relatează felul dramatic în care i s-a schimbat viața odată cu separarea lui de islam și decizia de a-L urma pe Cristos. În deceniul care a urmat acestei hotărâri, Nabeel a ajuns să înțeleagă că există diferențe mult mai mari decât ar părea la prima vedere între cele mai importante două religii ale lumii.

În această carte mult așteptată, Nabeel ne destăinuie ce a aflat el, oferind un tablou comparativ complet și atent realizat al dovezilor în favoarea islamului și în favoarea creștinismului – dovezi care i-au răscolit sufletul și i-au schimbat viața.

Un singur Dumnezeu – Allah sau Isus? abordează cea mai importantă întrebare care marchează întâlnirea dintre islam și creștinism: în ce sens sunt diferite cele două religii? Sunt diferențele esențiale? Putem stabili cu certitudine care dintre ele – fie creștinismul, fie islamul – este adevărata religie? Și, chiar mai important, merită să sacrifici totul de dragul adevărului?

Nabeel împărtășește întâmplări din viața și lucrarea lui, prezintă o perspectivă nouă asupra unor evenimente din prezent și explorează episoade esențiale din istoriile celor două religii, punându-ne la dispoziție o carte captivantă, care ne obligă să ne evaluăm perspectivele, totul într-o manieră respectuoasă și interesantă.

Atât islamul, cât și creștinismul susțin că există doar un singur Dumnezeu, dar cine merită oare închinarea: Allah sau Isus?

An de an, milioane de oameni se confruntă cu o mare dilemă: să urmeze islamul sau creștinismul, să i se închine lui Allah sau lui Isus? Pentru mulți dintre ei mizele sunt enorme, decizia lor îi poate costa pierderea familiei, prietenilor, locului de muncă și chiar a vieții. Nu este doar o chestiune de a crede ceea ce pare a fi corect. Oamenii aceștia trebuie să fie convinși și trebuie să aibă certitudinea că acel crez merită sacrificiul.

Materiale suplimentare pot fi consultate accesând NabeelQureshi.com

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25053
Autor Nabeel Qureshi
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 360
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Apologetica
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-080-0

Comentarii

Comentarii (1)

Argumente bune pentru susținerea credintei in IsusComentariu de Oana
Evaluare
Consider ca e o carte potrivită pentru a învăța sa îți susții credința, pentru a căpăta argumente despre existența lui Isus, despre autenticitatea Bibliei si alte subiecte de apologetica.
Conține si contra-argumente pentru credința islamica, însă sunt prezentate cu dragoste si respect, având in vedere ca si Nabeel provine din familie musulmană.
Scrierea este simpla, iar punctele de vedere sunt bine argumentate. (Postat pe 30.08.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.