Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

În gardă. Cum să-ți aperi credința cu argumente logice și precise

William Lane Craig

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 56 puncte.
56,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 56 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Lucrarea de față cuprinde diagrame, casete și argumente schematizate menite să faciliteze lectura și să facă mai simplă înțelegerea și asimilarea informației. Însă scopul major al acestei lucrări este să le ofere creștinilor temeiuri ferme pentru propria lor credință și resursele intelectuale necesare ca să și-o apere. În stilul său antrenant, William Lane Craig prezintă patru argumente în favoarea existenței lui Dumnezeu, apără istoricitatea afirmațiilor lui Isus și a învierii Lui, abordează problema suferinței și arată de ce relativismul religios este inoperant. În miezul acestui demers, autorul își deapănă totodată parcursul chemării personale în viața de credință.

Craig ne oferă un manual general destinat să-i învețe pe credincioși cum să-și apere credința. Cartea își propune să le ofere cititorilor instrumentele de care au nevoie ca să se angajeze în discuții asumate și să facă uz de argumente clare și echilibrate. Cititorii vor descoperi aici nu doar ce anume cred, ci și de ce cred și felul în care apărarea adevărului poate schimba destine veșnice.

William lane Craig este profesor de filosofie la Talbot School of Theology din La Miranda, California. Este doctor în filosofie al Universităţii din Birmingham, Anglia, şi doctor în teologie al Universităţii Ludwig-Maximilian, din München, Germania, unde a fost doi ani bursier al Fundaţiei Alexander von Humboldt. A predat vreme de şapte ani la Universitatea Catolică din Louvain, Belgia. A scris sau coordonat mai bine de treizeci de cărţi, dintre care amintim: The Kolam Cosmological Argument; Assessing the New Testament Evidence for the Historicity of the Resurrection of Jesus; Divine Foreknowledge ond Human Freedom; Theism, Atheism and Big Bang Cosmology; God, Time, ond Eternity. Publică articole în reviste ştiinţifice, dar şi pe site-ul personal (www.reasonablefaith.org).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26771
Autor William Lane Craig
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 296
Dimensiuni 15 x 23 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Apologetica
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-165-4

Comentarii

Comentarii (1)

Cam greoaieComentariu de Denis
Evaluare
E putin cam greoaie cartea, un limbaj destul de complicat din punctul meu de vedere, e multa filozofie, mai multe fapte decat explicatii. Dar o recomand celor mai avansati. (Postat pe 17.10.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.