Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Puteri si domnii

John Warwick Montgomery

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O incursiune fascinanta in paranormal, supranatural si in misterele profetiei, ghicirii, perceptiei extrasenzoriale, astrologiei, vindecarilor miraculoase etc.

Ti s-a intamplat vreodata... "sa stii" ceva ce se petrecea la mare distanta? "sa simti" o prezenta straina in camera? "sa ghicesti" vesti rele inainte ca ele sa soseasca? "sa recunosti" un loc pe care nu l-ai vazut niciodata? Puteri si domnii ... Explica si interpreteaza aceste evenimente infioratoare, precum si multe altele, care fascineaza fara incetare oamenii de pretutindeni. In cartea aceasta vei gasi raspunsuri bine argumentate la intrebari ca: . Poate cineva sa proiecteze imagini pe un film polaroid? . Cum pot unii oameni sa prezica viitorul? . Care este sensul real al cartilor de Tarot? . Exista vreo legatura intre demoni si bolile mentale? Istorie, marturie, fabulatie, realitate: o prezentare captivanta, completa si originala, total credibila, a unor fenomene si aparitii "nefiresti", care au inflacarat imaginatia oamenilor secole de-a randul!
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20424
Autor John Warwick Montgomery
Editura Nu
Nr. pagini 228
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (4)

Comentariu de in slujba lui Hristos
Evaluare
E bine zozeman ca ai spus adevarul despre aceasta carte...Multe carti sunt scrise doar pt profit.Suntși carti cu incarcatura grea din Cuvânt, dar sunt cam rare.Recomand tuturor pe fratele Watchmann Nee.Singura carte scrisa de el este Omul spiritual, restul cartilor sunt predici scrise de cei care le-au auzit.. (Postat pe 12.01.2013)
Comentariu de in slujba lui Hristos
Evaluare
E bine zozeman că ai spus adevărul despre această carte...Multe cărți sunt scrise doar pt profit.Sunt și cărți cu încărcătură grea din Cuvânt,dar sunt cam rare.Recomand tuturor pe fratele Watchmann Nee.Singura carte scrisă de el este Omul spiritual, restul cărților sunt predici scrise de cei care le-au auzit... (Postat pe 12.01.2013)
Comentariu de zozeman
Evaluare
Am fost dezamagit total de aceasta carte... foarte foarte multa teorie, e adevarat ca am fost atras de descrierea cartii, si asta e ceea ce m-a facut sa o comand, dar descrierea nu corespunde deloc cu continutul cartii. (Postat pe 21.06.2008)
Comentariu de lara popa
Evaluare
De multe ori am simtit acea prezenta stranie in camera si sa presimt vesti rele inainte ca ele sa se intample si de multe ori am recunoscut un loc pe care nu l-am mai vazut niciodata ,toate astea sunt adevarate,asta m-a determinat sa cumpar aceasta carte,ea mi-a fost deja trimisa si sant nerbdatoare sa o pot citii,dupa care o voi evalua (Postat pe 22.10.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.