Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

De la magie neagra la Cristos

Doreen Irvine

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 11 puncte.
11,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 11 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

De la saracie la prostitutie, de la Doreen la "Daring Diana", de la dependenta de droguri la inchisoare, de la satanism la titlul de regina a vrajitoarelor... Aceasta autobiografie relateaza implicarea tot mai adanca a unei femei in bezna ocultismului si dramatica ei eliberare.

O experienta extrema, care ofera speranta... mai ales celor ce considera ca au mers prea departe pentru a mai putea fi iertati.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20576
Autor Doreen Irvine
Editura Nu
Nr. pagini 132
Dimensiuni 14,7 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (21)

M-a lasat fara cuvinteComentariu de Miriam
Evaluare
O carte plina de informatii, poate un subiect tabu pentru noi, aceste subiecte nefiind discutate, dar care ne arata ce putere are diavolul, ne arata ca el se foloseste si iti da putere pana nu mai are nevoie de tine, apoi te lasa de izbeliste.
Arata doua lumi diferite, caderea omului, apoi intoarcerea la dragostea lui Dumnezeu, care nu se foloseste de tine, ci te umple necontenit de putere, iti ofera pace, iubire, nedorind ceva la schimb. (Postat pe 27.02.2020)
despre carteComentariu de Roxana
Evaluare
Este frumoasa cartea, m-a ajutat sa vad cat de mult ii pasa Domnului de fiecare dintre noi si ne ridica de oriunde am fi cazuti. Aceasta carte ne reaminteste ca Dumnezeu este cu noi cu noi, chiar si in cele mai intunecate locuri sau momente. Avem un Dumnezeu caruia ii pasa de noi, ne iubeste si ne vrea pentru El, de oriunde am fi, din orice intunecime a celui rau care ne-ar cuprinde. (^_^) (Postat pe 04.09.2017)
EvaluareComentariu de Syra
Evaluare
O carte care, departe de a-mi dovedi cate forte malefice salasluiesc in lumea aceasta, prezinta mai presus de orice, puterea suprema a Celui care l-a biruit pe cel rau odata pentru totdeauna. Daca a putut transforma o regina a vrajitoarelor intr-o evanghelista, poate intoarce la el orice suflet pierdut. (Postat pe 03.09.2017)
Comentariu de maria
Evaluare
recomand aceasta carte, pe mine m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri.Din pacate in tara nostra sunt persoane care practica ocultismul si care se apropie de crestinii inocenti ca sa-i distruga.Domnul sa ii demascheze! (Postat pe 16.11.2014)
Comentariu de vasy
Evaluare
As dori si eu aceasta carte! (Postat pe 22.11.2013)
Comentariu de jeni
Evaluare
incercati sa realimentati stocul cu ac. carte. Am citit-o cu multi ani in urma si merita sa fie in multe biblioteci (Postat pe 22.01.2013)
Comentariu de ady
Evaluare
si eu doresc sa cumpar aceasta carte.multumesc (Postat pe 14.06.2012)
Comentariu de liana
Evaluare
Eu am citit-o imediat ce aparuse, prin 95, intr-o forma cam kitch-ioasa, dar chiar merita! Mai ales pt. cei care isi baga nasul, inocenti, in practici oculte, crezand ca sunt fleacuri sau ca lor nu li se poate intampla nimic!In carte e redat clar cum se instaleaza maleficul, treptat, cum lucreaza apoii si cum nu te lasa usor sa mai iesi de sub tutela lui.Pentru cei mai rafinati recomand si Psihologia minciunii, a psihiatrului american Scott Peck, un om de stiinta convins, care a ajuns sa mearga cu pacientul la exorcizare! Asta asa, pe scurt... (Postat pe 07.02.2011)
Comentariu de Ana
Evaluare
am citit-o de mult(nu era a mea),am povestit si altora de ea.M-a impresionat si doresc ca si copiii m ei sa o citeasca.Doresc sa o cumpar. (Postat pe 15.01.2011)
Comentariu de vera
Evaluare
cand e disponibila?astept de ceva timp (Postat pe 12.01.2011)

De la 1 la 10 din totalul de 21

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.