Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cartea cartilor 7. Racnetul leului

The Christian Broadcasting Network

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
23,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea Cartilor ii duce pe copii intr-o aventura in care il intalnesc pe Daniel si pe imparatul Darius, exact cand este emis un decret care spune ca oamenii nu au voie sa I se inchine altcuiva decat imparatului, altfel isi risca viata.

Cristi trebuie sa faca ceea ce este corect, atunci cand un baietel este hartuit de niste batausi pe terenul de skateboard. Cartea Cartilor ii duce pe copii intr-o aventura in care il intalnesc pe Daniel si pe imparatul Darius, exact cand este emis un decret care spune ca oamenii nu au voie sa i se inchine altcuiva decat imparatului, altfel isi risca viata. Daniel este un om spiritual si cand credinta lui este pusa la incercare, el nu da inapoi, ci face ceea ce stie din toata inima ca este corect. Copiii sunt uimiti cand il vad pe Daniel ca se roaga in fata ferestrei, ca toata lumea sa il vada. Dar aceasta actiune il trimite direct in cusca leilor. Eroii nostri incearca sa faca tot ce pot, iar cand se pare ca totul este pierdut, Dumnezeu intervine si il salveaza pe Daniel. Astfel ca imparatul le ordona tuturor ca de acum inainte sa Il slujeasca pe Dumnezeul lui Daniel. Cristi intelege ca Daniel a avut curajul sa faca ceea ce este corect si astfel I-a schimbat pe cei din jurul sau. Cand Cartea Cartilor ii aduce inapoi pe copii pe terenul de skateboard, Cristi are puterea interioara de a face ceea ce este corect, in ceea ce priveste baietelul si batausul. Cand faci ceea ce este bine, Dumnezeu te ocroteste.

Nota: DVD-ul contine atat episodul nou al Cartii Cartilor, cat si episodul corespondent din seria veche (difuzata in anii 90).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 100382
Autor The Christian Broadcasting Network
Regia Nu
Producator Nu
Anul publicarii 2016
Distributie Nu
Subtitrare Nu
Durata 26 min.
Suport DVD
Nr. discuri 1

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.