Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Rascumparata prin iubire

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 63 puncte.
63,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 63 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Extraordinara fictiune poate deveni realitate pentru tine...

California. Tara aurului. Anul 1850. O vreme in care barbatii isi vand sufletul pentru un saculet de aur, iar femeile isi vand trupul pentru un loc unde sa-si plece capul. Angel nu se asteapta din partea barbatilor la nimic altceva decat la tradare. Ajunsa orfana, a fost vanduta unui proxenet si impinsa de mic copil in mrejele prostitutiei. Supravietuieste tinand aprinsa flacara urii. Atunci il intalneste pe Michael Hosea.
Un barbat integru si afectuos, Michael Hosea se casatoreste cu Angel si o invata alfabetul dragostei adevarate. El incearca sa preschimbe amaraciunea din inima fetei, in ciuda rezistentei pe care ea o opune, topind inima ei de gheata. Numai ca dragostea nesperata a lui Michael ii creeaza un sentiment de nevrednicie si teama. Si Angel fuge. Departe de dragostea sotului ei, ingrozita de adevarul pe care nu-l mai poate nega, vindecarea ei deplina vine de la Cel care o iubeste mai mult chiar decat Michael Hosea ... Unul care nu o va lasa sa plece.

Francine Rivers si-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice -- toate bestselleruri -- care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor. Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit bestselleruri in multe din tarile unde au fost traduse. Este casatorita cu Rick Rivers, au trei copii si locuiesc in California de Nord, Statele Unite.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22920
Autor Francine Rivers
Editura Scriptum
Nr. pagini 530
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (45)

Asa Dumnezeu mare avem!Comentariu de Iulia
Evaluare
Unul dintre cele mai speciale si deosebite romane crestine care le-am citit. Am cautat un Osea in om, dar de curand am inteles ca Dumnezeu este Osea al meu si acest lucru a schimbat toata viziunea mea. O recomand cu caldura, celor care sunt constienti de starea lor si au inteles ca toti suntem la fel si am pacatuit si ca nu avem drepult sa judecam pe nimeni, doar sa iubim cum ne iubeste El.
(Postat pe 03.10.2018)
Carte deosebitaComentariu de Loredana
Evaluare
Un Roman deosebit despre adevarata iubire, iertarea gasita in Isus si un trecut murdar spalat! Recomand la orice femeie indiferent de varsta ! (Postat pe 15.08.2018)
Minunată carteComentariu de Maria
Evaluare
Deși am auzit că este o carte bună, ceva m-a reținut și nu am cumpărat-o o vreme. Descrierea nu era foarte convingătoare, așa că am amânat achiziționarea ei. Asta până am descoperit-o pe Francine Rivers, o autoare deosebită, pe placul meu. Cartea aceasta, la fel ca altele ale autoarei, este minunată! O recomand tuturor, indiferent de vârstă! Mă bucur că am cumpărat-o! (Postat pe 29.07.2018)
Super!Comentariu de Ligia
Evaluare
De cand am citit aceasta carte am inceput sa citesc romane. Fascinanta.Cartea nu o poti lasa din mana pana n.ai terminat recomand! (Postat pe 14.06.2018)
NeegalabilComentariu de Daniela
Evaluare
O relatare biblica pusa intr-un roman in cel mai frumos si surprinzator mod posibil (Postat pe 26.03.2018)
incantataComentariu de Andreea
Evaluare
rascumparata prin iubireeste cartea in care invat, ma bine dispune, care ma farmecasi ma poarta prin lumi indepartate.Aceasta este probabil cea mai emotionala carte pe care am citit-o anul acesta sau chiar toata viata. (Postat pe 18.03.2018)
superbaComentariu de Dariana
Evaluare
Acest roman este mai mult decat superb, il citesti cu sufletul la gura, pur si simplu nu poti lasa cartea din mana...si cel mai important: prin povestea ei, vei descoperi aceeasi poveste dintre om si Dumnezeu, cum l-a trimis pe Isus sa moara pentru pacatele noastre, si el ne iubeste chiar daca noi suntem atat de pacatosi.Recomand! (Postat pe 21.12.2017)
evaluareComentariu de Andreea
Evaluare
Una din cartile mele preferate, despre cum dragostea lui Dumnezeu poate salva chiar si cele mai ruinate vieti, merita citita! (Postat pe 06.11.2017)
:)Comentariu de Andreea
Evaluare
Una dintre cartile mele preferate, e superba, despre cum dragostea lui Dumnezeu poate salva si cele mai ruinate vieti, merita citita! (Postat pe 06.11.2017)
evaluareComentariu de Ligia
Evaluare
O carte pe care, o data luata in mana nu am putut sa o mai las pana nu am ajuns la ultima pagina. E o parafrazare a vietii de casnicie a lui Osea, un altfel de a spune cat de mult iubeste Dumnezeu omul, chiar daca el persista in caile lui rele. O poveste despre cum o inima, indiferent cat este de inchisa, impietrita, zdrobita de ceilalti, de pacat, poate fi cucerita prin perseverenta dragostei. (Postat pe 30.10.2017)

De la 21 la 30 din totalul de 45

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.