Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Femeia care stie sa astepte. Cum sa devenim placute lui Dumnezeu in timp ce asteptam sotul potrivit

Debby Jones & Jackie Kendall

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Femeia care stie sa astepte" este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit in lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand nu eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.

-- Brenda Rich
Decan, responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Literatura actuals accentueaza parca prea mult increderea in propriile noastre puteri, si nu in puterca Salvatorului nostru. "Femeia care stie sa astepte" depaseste limitele psihologiei contemporane si ia ca fundament Cuvantul neclintit al lui Dumnezeu. Deoarece asociaza in mod creativ adevarurile biblice si evaluarea realista a problemelor cu care se confrunta tinerele astazi, aceasta carte merita un loc de cinste in biblioteca oricarei femei!

-- Tara D. McClary
Fost consilier al femeilor de cariera. Coordonator al lucrarii cu tinerele necasatorite in Briarwood Presbyterian Church Birmingham, Alabama

Dupa 22 de ani de casatorie, cartea "Femeia care stie sa astepte" m-a ajutat sa patrund mai mult ca oricand sentimentul sigurantei in Cristos. Am inteles astfel ca nici tatal meu pamantesc, nici sotul meu sau altcineva nu-mi poate da siguranta, ci numai Dumnezeu. Ce principiu eliberator - nu doar pentru mine, dar si pentru sotul meu! Acum casnicia noastra este cu atat mai statornica, cu cat nu mai am asteptari nerealiste de la el.

-- Jimmie Davis
Coordonator al lucrarii cu surzii din First Baptist Church, Atlanta

JACKIE KENDALL, in calitatea sa de presedinte al organizatiei Power to Grow Ministries, este extrem de solicitata pentru a tine prelegeri unor oameni de toate varstele si in tot felul de circumstante ale vietii. Stilul predarii ei este direct, patrunzator, plin de umor, aducator de alinare si incurajator. Jackie locuieste cu sotul si cei doi copii ai lor in Florida.

DEBBYJONES, in calitate de conferentiar pentru Crossover Comunications International, a avut oportunitatea de a comunica mesajul Cuvantului lui Dumnezeu in Europa, America Latina si pretutindeni in Statele Unite ale Americii. Debby locuieste in Columbia, Carolina de Sud, impreuna cu sotul si cei patru copii ai lor.

CUPRINS

Prefata
Cuvant inainte
Capitolul 1. Femeia care se leapada de sine
Capitolul 2. Femeia sarguincioasa
Capitolul 3. Femeia credincioasa
Capitolul 4. Femeia virtuoasa
Capitolul 5. Femeia devotata
Capitolul 6. Femeia pura
Capitolul 7. Femeia sigura
Capitolul 8. Femeia implinita
Capitolul 9. Femeia convinsa
Capitolul 10. Femeia rabdatoare

Ce spun altii...

Am comandat deja mai multe carti si le-am trimis la pastori, conducatori de tineret, tinere necasatorite, mame singure, femei casatorite, fete de liceu, studente, femei de cariera, misionare si fiice de misionari din diverse parti ale lumii...

-- REBECCA WHISNANT
Conducator de studiu biblic pentru femeile necasatorite

"Femeia care stie sa astepte" este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit in lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand nu eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.

-- BRENDA RICH
Decan, responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Literatura actuala accentueaza parca prea mult increderea in propriile noastre puteri, si nu in puterea Salvatorului nostru. "Femeia care stie sa astepte" depaseste limitele psihologiei contemporane si ia ca fundament Cuvantul neclintit al lui Dumnezeu. Deoarece asociaza in mod creativ adevarurile biblice si evaluarea realista a problemelor cu care se confrunta tinerele astazi, aceasta carte merita un loc de cinste in biblioteca oricarei femei!

-- TARA D. McCLARY
Fost consilier al femeilor de cariera. Coordonator al lucrarii cu tinerele necasatorite din Briarwood Presbyterian Church Birmingham, Alabama

Dupa 22 de ani de casatorie, cartea "Femeia care stie sa astepte" m-a ajutat sa patrund mai mult ca oricand sentimentul sigurantei in Cristos. Am inteles astfel ca nici tatal meu pamantesc, nici sotul meu sau altcineva nu-mi poate da siguranta, ci numai Dumnezeu. Ce principiu eliberator - nu doar pentru mine, dar si pentru sotul meu! Acum casnicia noastra este cu atat mai statornica, cu cat nu mai am asteptari nerealiste de la el.

-- JIMMIE DAVIS
Coordonator al lucrarii cu surzii din First Baptist Church, Atlanta

Cand am fost trimisa in Kiev (Ucraina) ca invatatoare pentru copiii misionarilor, "Femeia care stie sa astepte" a fost printre putinele carti carora le-am putut face loc in bagajul meu. Pentru mine ea este "harta comorii", care mi-l va arata pe "Boaz" cand va aparea in viata mea.

-- BKCKY DnWiTT
Misionara Southern Baptist Convention

In slujba mea de la universitate am ocazia ca macar o data pe saptamana sa le vorbesc femeilor despre relatiile lor; ca atare am recomandat in numeroase randuri cartea "Femeia care stie sa astepte".

-- DOTTIE MYATT
Departamentul de Educatie din Union University

Prefata

Este aceasta carte una dintre multele lecturi destinate femeilor necasatorite? Nicidecum! Credem ca prezenta lucrare este unica deoarece nu are ca subiect statutul femeii (necasatorite, casatorite, divortate, vaduve), ci starea inimii ei. Ne propunem aici sa indreptam atentia femeilor inspre Cel ce le poate intelege si implini nazuintele inimii. Mult prea multe femei traiesc cu speranta ca vor intalni odata un barbat care le va despovara inima. Ele cred ca viata se rezuma la a iubi un barbat cu care sa se casatoreasca si sa aiba copii. Cautarile adanci ale inimii nu pot fi insa implinte nici de barbati, nici de femei sau copii, ci doar de Mirele ceresc, Cristos Isus. Aceasta carte apropie femeia de Dumnezeu, implinindu-i dorinta de a fi iubita si pretuita de un barbat.
Cartea "Femeia care stie sa astepte" nu arata femeii cum isi poate gasi sotul potrivit, ci cum poate ea deveni sotia potrivita. Lucrarea are in vedere cele 10 calitati ale femeii decrise in cartea Rut din Sfanta Scriptura. Aceste calitati nu numai ca vor ajuta femeia necasatorita sa-si aprofundeze dragostea pentru Mirele ceresc, dar o vor si calauzi si pazi in drumul spre cunosterea viitorului sot, o vor sprijini in casnicie si o vor mangaia pe vaduva sau pe femeia parasita de sot. Citind cartea veti vedea cat de rninunat se contureaza aceste calitati in viata lui Rut. Ea s-a lepadat de sine inaintea lui Cristos Domnul, a dat dovada de sarguinta ca femeie necasatorita, s-a increzut in Dumnezeu fara sovaire, s-a aratat virtuoasa in fiecare zi a vietii, L-a iubit pe Domnul cu credinciosie neclintita, a dat dovada de curatie sentimentala si fizica, a fost sigura, a raspuns problemelor vietii cu multumire, a luat hotarari bazate pe convingere si a asteptatat cu rabdare ca Dumnezeu sa-i implineasca nevoile.
Tu ce astepti? Slujba perfecta, relatia ideala, un camin, o cariera, un copil? Cum va fi cand vei primi ce-ti doresti? Iti vor da toate acestea bucuria deplina pe care o astepti? Orice altceva in afara de dragostea pentru Isus Cristos, indiferent cat de bun ar fi acel lucru, iti va aduce doar descurajare si amagire. Sa invatam, asadar, din viata lui Rut ce inseamna a fi cu adevarat o femeie placuta lui Dumnezeu, o "femeie care stie sa astepte".
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21961
Autor Debby Jones & Jackie Kendall
Editura Nu
Nr. pagini 175
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (24)

EvaluareComentariu de Ligia
Evaluare
O carte despre cum asteptarea poate fi roditoare, nu stand cu mainile incrucisate asteptand sa vina printul, ci lucrand la caracterul tau pentru a deveni dupa inima lui Dumnezeu! Citeste-o cu o minte si o inima deschisa, urmarind sfintenia in viata ta! Merita sa o ai! (Postat pe 04.12.2018)
Comentariu de lucia
Evaluare
ramo de unde stii tu ca raspunsul tau pentru flory,e cel bun!? findca ai citit niste carti scrise de niste oameni....!stii cineva in ce fel s-o faca ?perversiune nu consta in pozitia care sta,ci in schimbarea intrebuintari femeii...(adica sexul oral ,anal sau masturbarea....! (Postat pe 02.06.2014)
Comentariu de ramo
Evaluare
Pentru flory: Da, e gresit sa faci acel lucru mentionat de tine! Citeste cartea Vindecare si eliberare de la Peter Horobit - Ellel Ministries! (Postat pe 09.01.2014)
Comentariu de Lorena
Evaluare
O carte pe care o recomand tuturor tinerelor necasatorite. Aceasta carte te incurajeaza sa privesti celibatul ca pe o binecuvantare si ca pe o perioada in care te poti pregati pentru viitorul tau sot. Este minunata! (Postat pe 04.06.2012)
Comentariu de Stefania
Evaluare
Eu am citit cartea la inceputul anului trecut si mi-a schimbat radical perspectiva din care priveam lucrurile. E o carte simplu de citit, plina de ilustratii potrivite. O recomand cu caldura tuturor fetelor, femeilor (nu doar celor necasatorite):) (Postat pe 15.02.2012)
Comentariu de ramona
Evaluare
...foarte faina cartea..mi-a placut enorm....o recomand tuturor fetelor,...(mai ales cela necasatorite..) Dumnezeu sa va binecuvinteze! (Postat pe 17.11.2010)
Comentariu de Silvia
Evaluare
Merita sa asteptam! si spun asta nu pt ca un copil nelegitim aduce dezamagire ci pt ca Dumnezeu vrea sa ne binecuvinteze si nu prea are cum pt ca nu mai vrem sa ascultam de ceea ce ne spune El.Orice facem pt Dumnezeu nu va ramane nerasplatit. Nu de mult am inceput studiul 'Lady in asteptare' si il recomand orcarei fete care cauta voia lui Dumnezeu. (Postat pe 17.05.2010)
Comentariu de no name
Evaluare
Super carte....o recomand celor care vor sa traiasca aproape de Dumnezeu si sa invete sa ii fie placute Lui.... (Postat pe 08.03.2010)
Comentariu de flory
Evaluare
Sunt casatorita de ceva vreme si am si eu o nelamurire: este pacat s-o faci "pe la spate"? Nu am gasit scris nicaieri despre acest lucru. Unde intervine perversiunea? (Postat pe 13.07.2009)
Comentariu de Delia
Evaluare
Intr-adevar o carte ce transmite un mesaj puternic, intr-o lume poate prea grabita pt a-l primi. Va sfatuiesc pe toate fetele necasatorite si nu numai sa cititi cartea cat de repede,va va fi de mare ajutor in intelegerea faptului ca adevarata implinire n-o vei gasi niciodata intr-un barbat si doar in Dumnezeu.... lecturare placuta;)) (Postat pe 03.05.2009)

De la 1 la 10 din totalul de 24

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.