Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Consiliere creștină. Un ghid cuprinzător

Gary R. Collins

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 209 puncte.
209,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 209 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Manualul clasic de consiliere pentru biserici, săli de clasă și pentru profesiile sociologice

CONSILIERE CREȘTINĂ, EDIȚIA A TREIA

Acest ghid cuprinzător a fost scris pentru a ajuta liderii creștini în activitatea lor de consiliere. Constituind o revizuire completă a cărții care este folosită zilnic în întreaga lume, această nouă ediție a fost actualizată, rescrisă integral și extinsă. Noile capitole abordează aspecte multiculturale în consiliere, aspecte legale și etice, consilierea într-o epocă a terorismului, coaching-ul creștin și modul în care consilierea este influențată atât de tehnologie, cât și de internet, postmodernism, biserica emergentă și alte curente ale secolului douăzeci și unu.

Cea de-a treia ediție a cărții Consiliere creștină oferă o vastă abordare a celor mai frecvente probleme care le sunt prezentate consilierilor, inclusiv depresia, inferioritatea, anxietatea, homosexualitatea, abuzul, suferința, problemele maritale, dependențele, crizele, deciziile privind cariera și înaintarea în vârstă. Cartea dezbate cauzele, efectele, tratamentul, prevenirea și ce spune Biblia despre fiecare problemă în parte. Fiecare capitol se încheie cu un scurt ghid care sintetizează aspectele esențiale pentru consilierii ocupați.

Despre autor

Gary R. Collins (1934-2021) a fost psiholog licențiat cu un doctorat în psihologie clinică obținut la Universitatea Purdue. Desemnat de revista PsychotherapyNetworker drept „părintele consilierii creștine“, Collinsa fost profesor, co-fondator al Asociației Americane a Consilierilor Creștini, editor fondator al revistei Christian CounselingToday și autor al cărții Christian Coaching dar și al multor alte cărți. A locuit în apropierea orașului Chicago și a susținut de-a lungul anilor conferințe despre consilierea creștină în întreaga lume, fiind profesor distins la Institutul de Studii Psihologice din Atlanta.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29967
Autor Gary R. Collins
Editura Noua Speranta
Nr. pagini 940
Dimensiuni 17,5 x 25 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a III-a
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.