Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un slujitor al lui Dumnezeu

Warren W. Wiersbe

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nevoile omului din lumea de azi sunt greu de descris, imposibil de numarat si (daca ai o inima sensibila) aproape cu neputinta de suportat. Tu si cu mine nu putem face totul, dar putem face ceva, si anume lucrarea crestina la care ne-a chemat Dumnezeu.
Intr-un stil cald, prietenesc, ca intr-o conversatie, Warren Wiersbe explica ce avem de facut - si cum sa evaluam ceea ce facem - cand ne afIam in slujba lui Dumnezeu, o slujba pe care el o numeste "cea mai mareata slujba din lume". Cartea se adreseaza tuturor slujitorilor lui Dumnezeu, fie ei cu norma intreaga sau voluntari.
"Un slujitor al lui Dumnezeu" ne impartaseste ceea ce Wiersbe isi doreste sa fi stiut despre lucrare cand si-a inceput el pelerinajul crestin. Prin intermediul a treizeci de "conversatii" succinte, autorul prezinta cu o simplitate profunda principiile fundamentale ale slujirii altora in Numele lui Dumnezeu. Cuvintele lui trezesc in cititor dorinta intensa de a creste in lucrare si de a gusta intr-un mod nou libertatea si bucuria.

CUPRINS

Cuvant inainte, de Jim Cymbala
In loc de introducere
Un slujitor al lui Dumnezeu
Note

CUVANT INAINTE

Binecuvantata a fost ziua in care am primit pentru intaia data un exemplar din cartea "Un slujitor al lui Dumnezeu". Warren Wiersbe a scris peste o suta de carti, dar aceasta se evidentiaza intr-un mod unic. Simplitatea si modul practic in care abordeaza bazele slujirii crestine au facut-o sa aiba un impact profund asupra inimii mele. Orice pastor, lider crestin si credincios care doreste sa slujeasca Domnului ar trebui sa memoreze definitia pe care o da adevaratei lucrari crestine si sa mediteze asupra ei.
Autorul are o experienta vasta atat ca pastor, cat si in calitate de comentator al Bibliei. El apeleaza cu intelepciune la ambele surse cand discuta diverse subiecte pe care foarte putini le-au abordat cu o claritate si o profunzime similare. Aceste pepite au o valoare extrem de mare pentru oricine se confrunta cu provocarea deosebita de a sluji altora in Numele Domnului Isus Hristos.
Am cumparat si distribuit peste o suta de exemplare din "Un slujitor al lui Dumnezeu" deoarece am dorit ca si alti pastori si prieteni de-ai mei sa beneficieze de aceasta carte pretioasa. Nici un cititor care se apropie de paginile ei cu o inima deschisa si cu rugaciune nu poate ramane neschimbat. Intr-o vreme in care lucrarea crestina este atacata si se confrunta cu provocari atat de diverse, Dumnezeu a pregatit un izvor minunat de intelepciune pentru toti cei care o vor citi, iar apoi II vor ruga, la tronul harului, sa-i faca adevarati slujitori ai Sai.

-- Jim Cymbala
Pastor senior, The Brooklyn Tabernacle

IN LOC DE INTRODUCERE

Inima mea se bucura sa auda ca Dumnezeu foloseste aceasta carticica pentru a-si incuraja slujitorii de pretutindeni si ca este necesara o noua editie a ei.
Aceasta noua editie imi ofera oportunitatea sa le multumesc tuturor celor care m-au sunat, mi-au scris prin posta sau prin fax ori m-au oprit la conferinte pentru a-si exprima recunostinta pentru "Un slujitor al lui Dumnezeu". Unii mi-au spus ca au daruit exemplare din carte angajatilor bisericii si ca le-a fost de mare ajutor. Lui Dumnezeu sa-I fie aduse multumiri si a Lui sa fie slava pentru lucrul acesta.
Aceasta carte se adreseaza lucratorilor cu ,,l" mic, cat si celor care se afla in ceea ce numim "lucrare crestina cu norma intreaga". (Noi toti ar trebui sa fim implicati in "traire crestina cu norma intreaga.") Suntem impreuna lucratori cu Domnul; asa ca fie ca esti un lucrator („l" cu litera mica), sau un Lucrator ("L" cu litera mare), vei gasi ceva care sa te ajute si sa te incurajeze in paginile care urmeaza. Faptul ca iti primesti salariul de la o firma de constructii, si nu de la biserica locala, nu inseamna ca tu nu esti un lucrator al Domnului.
Cele treizeci de discutii ale cartii contin genul de sfaturi pe care imi doresc sa le fi primit de la cineva cand mi-am inceput eu pelerinajul crestin, in 1945. Lucrarea crestina nu a fost niciodata usoara, ea este insa cu atat mai dificila astazi cand veacurile intra in conflict, granitele dispar, iar definitiile se schimba. Ramai cu impresia ca nimic nu mai este asa cum a fost. Insa principiile fundamentale ale slujirii crestine nu s-au schimbat de fapt si asupra lor se concentreaza paginile care urmeaza.
Nadajduiesc ca vor fi o incurajare si un ajutor pentru tine.

-- WARREN W. WIERSBE
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21615
Autor Warren W. Wiersbe
Editura Nu
Nr. pagini 170
Dimensiuni 13,5 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.