Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Lotusul si Crucea. Isus Hristos vorbeste cu Buddha

Ravi Zacharias

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Seria DIALOGURI CELEBRE

Paseste intr-o barca de pe celebrul Rau al Regilor si participa la o conversatie imaginara intre Isus Cristos si Gautama Buddha. Amandoi vorbesc despre "sinele" omului, desi unul dintre ei ii neaga existenta. Amandoi simt durerea umana, dar raspunsul lor la ea este radical diferit. Amandoi s-au referit la cele mai profunde nevoi ale noastre -- pentru unul ele sunt un impediment, pe cand pentru celalalt sunt un indiciu important. Amandoi au adepti peste tot in lume -- totusi solutiile lor sunt complet incompatibile. Isus si Buddha sunt insa de acord ca Adevarul ramane in picioare in fata unei cercetari minutioase. Asculta un dialog important intre Duhul Adevarului si Inima Compatimitoare, caci el iti poate schimba viata.

RAVI ZACHARIAS este presedintele Organizatiei Ravi Zacharias Ministries, cu sediul in Atlanta. El s-a nascut in India si a imigrat in Canada in 1966. A studiat la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfi eld, Illinois, si la Universitatea Cambridge din Anglia. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan. In limba romana au aparut urmatoarele carti ale lui Ravi Zacharias: Poate omul sa traiasca fara Dumnezeu?; Strigatele inimii; Izbaveste-ne de rau; Eu, Isaac, ma casatoresc cu tine, Rebeca. In viitor vor aparea in limba romana si alte carti ale autorului, cum ar fi: Jesus Among Other Gods, Recapture the Wonder, The End of Reason.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22391
Autor Ravi Zacharias
Editura Nu
Nr. pagini 91
Dimensiuni 11 x 18 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Pentru intelegerea budismuluiComentariu de Rahela
Evaluare
"Lotusul și crucea" este o carte care pune în evidență diferențele majore dintre budism și creștinism, moment în care te învață legile budismului și perspectiva pe care trebuie să o ai despre această religie controversată, ca și copil al lui Dumnezeu. Limbajul folosit de Ravi Zacharias este concret și pe înțelesul tuturor.
Recomand această carte pentru cei care au de-a face cu practicanți ai budismului și nu știu cum le pot ține piept cu argumente biblice! (Postat pe 21.02.2020)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.