Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Lent. Gânduri în preajma Paștelui

Vlad Crâznic, Adelina Ghilea

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Perioada de „Lent”, cunoscută în cultura noastră drept „Postul Mare,” este o invitație într-o călătorie către Săptămâna Patimilor și către Învierea Domnului nostru, Isus Cristos. Este o călătorie în care nu doar revizuim ce deja probabil știm, ci căutăm să aprofundăm adevărurile esențiale ale creștinismului. Sărbătoarea Învierii, însă, trebuie să fie una personală. Pentru ca inimile noastre să poată vibra de bucuria mântuirii trebuie să înțelegem că Isus Cristos a făcut pentru noi ce noi nu puteam să facem pentru noi înșine. Ne-a dat șansa la o viață transformată, întregită, vindecată, veșnică. Realitatea morții și învierii Lui a transformat realitatea vieților noastre. „Cristos a înviat” trebuie să ajungă de pe buze în inimă. Te invităm să călătorim împreună!

Prefață

Trăim vremuri complicate. Colecția aceasta de gânduri se editează și tipărește în timp ce un război neașteptat se dezlănțuie în țara vecină. Suntem înconjurați de o teamă, deznădejde și suferință cum mulți dintre noi nu am mai văzut decât în cărți sau filme. Acum, poate mai mult ca oricând, credința noastră trebuie să strălucească ca o lumină în întuneric. Însă pentru aceasta, inima noastră trebuie să fie ancorată bine în Dumnezeu. A crede în Dumnezeu nu este un pansament temporar, ci este cea mai sigură cale de a căpăta o inimă tare, o inimă care nu se teme.  
„Lent” poate fi perceput ca perechea lui „Advent.” Dacă „Adventul” este perioada premergătoare Crăciunului, „Lent”-ul (împrumutat tot din limba engleză) este perioada dinaintea Paștelui. Perioada de „Lent” este cunoscută în cultura noastră drept „Postul Mare.” Acesta este o invitație într-o călătorie către Săptămâna Patimilor și către Învierea Domnului nostru, Isus Cristos. Este o călătorie în care suntem provocați să ne aventurăm într-o introspecție profundă a inimilor și gândurilor noastre. Este o perioadă care ne oferă oportunitatea de a cerceta adâncurile noastre, de a ne conștientiza păcatul, dar și de a experimenta înălțimile dragostei și iertării lui Dumnezeu. Sunt zile ideale pentru a cultiva în noi atenția, rugăciunea, curiozitatea și de ce nu, pocăința.
Descoperind poate pentru prima dată sau revizuind ce deja știați, cartea aceasta își dorește să ne facă inimile să vibreze de bucuria mântuirii. Sperăm și ne rugăm ca ea să fie un însoțitor bun în această călătorie, chiar dacă trecem printr-un sezon în care vedem în mod vădit cât de frântă este creația. Ne rugăm ca în acest sezon de pregătire povestea voastră, a fiecăruia, să capete dimensiunea răscumpărării, iar bucuria învierii să vă inunde inimile.
Cristos a înviat!

-- Vlad Crîznic & Adelina Ghilea

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27913
Autor Vlad Crâznic, Adelina Ghilea
Editura Risoprint
Nr. pagini 196
Dimensiuni 11,2 x 16 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila, cu flapsuri
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9789735328405

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.