Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Camasa lui Cristos

Lloyd C. Douglas

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Editie completa, traducere noua, versiune autorizata

Peste sase milioane de exemplare vandute

Bine-cunoscuta poveste a omului care a castigat camasa lui Cristos la un joc de zaruri

Marcellus, un ofiter roman, castiga la zaruri camasa lui Cristos. In scurt timp, porneste in cautarea adevarului despre camasa Nazarineanului – o preocupare care il va conduce catre radacinile si esenta crestinismului si va infatisa cititorului, in culori vii, lumea Romei antice.

O poveste mereu actuala, despre aventura, credinta si iubire, despre nazuintele adanci ale sufletului, dar si despre mantuirea lui.

De-a lungul acestei aventuri, atat Marcellus, cat si cititorul sunt siliti sa-si analizeze credinta si sa-si evalueze standardele dupa care si-au trait viata.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20234
Autor Lloyd C. Douglas
Editura Nu
Nr. pagini 625
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (71)

Comentariu de Radu Ion Dragos
Evaluare
Este o poveste de nu am cuvinte sa spun cat de mul mia placut ,cuvintele sunt prea putin ptr. a lauda aceasta carte (Postat pe 23.10.2007)
Comentariu de Mihail
Evaluare
vreau si eu sa fiu anuntat cand e disponibila cartea,sau de unde o pot cumpara e-mail parintelul2000@yahoo.com (Postat pe 19.08.2007)
Comentariu de Alin.j
Evaluare
Am citit cartea si am ramas total impresionat,a fost a doua carte pe care am citit-o,apoi am devenit foarte interesat sa aflu cat mai mult despre Domnul Isus Hristos,despre Marcelius si demetries.Am aflat mai multe despre Isus si viata mi sa schimbat radical in bine,imi pare rau k nu am putut afla mai multe despre ceilalti doi.Oricum pentru mine este cel mai frumos roman...Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe scriitor si pe cititorii romanului.V-as mai putea recomanda inca patru carti minunate...Cetatea blestemata" Quo vadis, Baraba si Ben hur,dupa romanul Ben hur sa facut un film care a castigat 11 premii oscar... (Postat pe 06.07.2007)
Comentariu de laura
Evaluare
Este o carte foarte buna si o recomand tuturor.Totusi cea ce ma intereseaza este daca exista si al treilea volum,pentru ca trebuie sa existe si o continuare:) (Postat pe 20.06.2007)
Comentariu de anamaria
Evaluare
Printr-o intimplare fericita in ajunul Sf.Pasti am primit cartea Camasa lui Cristos dar din pacate numai Vol.2, am citi-o cu mare placere si interes. Este un roman scris cu foarte mult bun simt despre evenimetele petrecute in viata pamanteasca a lui Iisus. Deatunci caut neincetat sa pot sa citesc si Vol.1 si mai cu seama mi-ar place sa am cartea in bibloteca personala casa pot lasa mai departe spre descoperirea sa si copiilor mei si de ce nu si nepotiilor; Va rog mult tineti-ma la curent cu aparita cartii;multumesc multanamariaprisacaru@yahoo.com (Postat pe 12.06.2007)
Comentariu de Ddana
Evaluare
nu am cuvinte sa exprim frumusetea acestui roman .........am citit-o de 3 ori si sunt bucuroasa ca este o carte care face parte din biblioteca sotului meu si a mea INDEMN PE TOTI CARE AU OCAZIA SA O CITEASCA (Postat pe 23.05.2007)
Comentariu de lory
Evaluare
am citit carte acum 15 ani si inca nu am uitato.Este deosebita si doresc din tot sufletul sa o pot cumpara (Postat pe 13.03.2007)
Comentariu de GEORGESC ARINA..........
Evaluare
AM AUZIT CA ESTE UN ROMAN DE EXCEPTIE........CHIAR VREAU SA IL CITESC.........MULTUMESC MULT..... (Postat pe 05.03.2007)
Comentariu de Georgescu ARINA
Evaluare
salut.....imi doresc foarte mult sa cumpar aceasta carte.....as vrea sa fiu si eu anuntata cand va fi disponibila daca se poate sau de unde o pot cumpara.....va rog foarte mult. preetywomen_87.yahoo.com.....cine stie ma poate anunta si pe mine multumesc mult de tooot.ARINA (Postat pe 05.03.2007)
Comentariu de Samuel Vasilciuc
Evaluare
asi vrea sa il cumpar acest produscand va fi disponibil? sevasilciuc06@yahoo.com (Postat pe 02.01.2007)

De la 61 la 70 din totalul de 71

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.