Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Parinti plini de har. Cum aduci libertatea harului in cresterea copiilor

Tim Kimmel

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte.
28,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un nou inceput... gaseste implinirea in familie impreuna cu copiii tai

Cuvant inainte de Max Lucado

"Dumnezeu ne da harul Sau... si fiecare dintre noi are nevoie de har. Este nevoie sa dam acest dar si copiilor nostri. Tim Kimmel are o experienta de multi ani in privinta educarii copiilor prin prisma harului lui Dumnezeu – atat in familia sa, cat si ca invatator. Experienta lui te va ajuta sa dai speranta copiilor tai."

– DENNIS RAINEY, Presedinte Family Life

"Tim Kimmel scrie cu umor, speranta si cu o onestitate care ne permite tuturor sa lasam garda jos si sa ne intalnim cu Dumnezeu acolo unde ne confrunta temerile si regretele noastre."

– DAN B. ALLENDER, Ph.D., autor al cartilor "The Wounded Heart" si "How Children Raise Parents"

In cartea sa "Parinti plini de har", Dr. Tim Kimmel ofera un concept revolutionar care se concentreaza asupra modelului si calauzirii oferite de Dumnezeu Tatal – Expertul suprem in probleme de familie si cresterea copiilor.
"Parinti plini de har" nu este un alt manual care sa recomande standarde imposibile, ci este o harta noua menita sa ne conduca pe noi si pe copiii nostri prin harul nesfarsit al lui Dumnezeu – ca sa crestem copiii in felul in care Dumnezeu ne creste pe noi. Aceasta carte profunda, scrisa cu compasiune, ne prezinta un mod eliberator de a dezvolta o familie sanatoasa. Atunci cand acceptam harul pe care ni-l ofera Dumnezeu, atunci incepem sa-l daruim, creand o temelie sanatoasa pentru cresterea unor copii care sa fie puternici din punct de vedere moral si motivati spiritual.

Dr. TIM KIMMEL si sotia sa, Darcy, sunt fondatorii organizatiei Family Matters, care este dedicata echiparii familiilor pentru orice varsta sau faza din viata. Tim este unul dintre cei mai importanti aparatori ai familiei in Statele Unite. Cartile sale si materialele video s-au vandut in mai mult de 750.000 de exemplare, inclusiv bestseller-urile sale Little House on the Freeway si Raising Kids Who Turn Out Right. Tim a fost poducatorul unui program radiofonic national, vorbeste la conferinte din toata tara si, impreuna cu sotia sa, se bucura de patru copii si un numar crescand de nepoti.

CUPRINS

Cuvant introductiv
Multumiri

1. De ce esueaza parintii bine intentionati
2. Adevarul din spatele harului
3. O iubire sigura
4. Un scop semnificativ
5. O nadejde neclintita
6. Un sistem de livrare a harului
7. Libertatea de a fi diferit
8. Libertatea de a fi vulnerabil
9. Libertatea de a fi sincer
10. Libertatea de a face greseli
11. Harul de seara

Note
Ghid de studiu
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24556
Autor Tim Kimmel
Editura Nu
Nr. pagini 282
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

O carte foarte bunaComentariu de andreea
Evaluare
O carte foarte buna, care te face să distingi lucrurile care trebuie disciplinate si cele care nu trebuiesc, care țin de personalitate si preferințe. Mi-a plăcut foarte mult și m-a ajutat să devin mai echilibrată în disciplinarea copiilor! (Postat pe 22.12.2018)
Inca o treapta in cunoastereComentariu de Mihai
Evaluare
Cartea ii indeamna pe parinti sa puna accentul pe inima copilului nu pe corectarea copilului prin anumite reguli / pedepse.
Te face sa intelegi ca la fel cum Dumnezeu ne ofera har si iertare, si parintii trebuie sa ofere acestea copiilor lor. Pentru că există riscul să pedepsim copiii pe nedrept uneori - pentru motive mai puțin serioase, sau egoiste, tocmai de aceea avem nevoie să ne amintim de dragostea lui Dumnezeu.
Are multe exemple și cred că va ajuta pe cititor să analizeze și exemplele personale și să crească în înțelepciune ca și părinte.
Are si un exemplu care e specific țărilor moderne, cu probleme de genul: vopsirea părului la copiii, tatuajele, cerceii, etc.
(Postat pe 06.12.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.