Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Școlarizarea la domiciliu. Cum să o faci cu bucurie

Frieda Thiessen

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte.
22,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Această carte ne oferă soluții practice la dificultățile școlarizării la domiciliu, astfel încât să putem face orice sacrificiu necesar cu bucurie!

Părinții care au pe inimă școlarizarea copiilor la domiciliu investesc mult timp pentru a obține rezultatele dorite. Ei fac școlarizare la domiciliu de dragul copiilor și pentru slava lui Dumnezeu. Planifică, se pregătesc, predau și instruiesc, se roagă, își dau toate silințele… Pe lângă toate acestea, ei trebuie să câștige traiului familiei, să îngrijească de gospodărie, să-și îndeplinească responsabilitatea de soț sau de soție și câte altele…
Nu-i de mirare că școlarizarea copiilor la domiciliu ajunge să ne copleșească. Obiectivele înalte pe care ni le-am stabilit pălesc și ajungem doar să ne târâm de pe o zi pe alta. Dacă te afli și tu în această situație, sau vrei să o eviți, vei găsi în cartea de față încurajare și sfaturi practice.
Cartea Școlarizarea la domiciliu este o colecție de articole care cuprind lecțiile valoroase învățate de diferiți părinți de-a lungul timpului și care îți pot fi de folos în școlarizarea la domiciliu și chiar și în viață. Da, tata poate fi mai mult decât a cincea roată la căruță în școlarizarea copiilor acasă. El poate fi un lider plin de grijă, poate ușura povara de pe umerii soției sale și poate veghea la împlinirea Marii Trimiteri în cadrul școlii de acasă. Nu, mama nu trebuie să fie un „martir” secătuit de vlagă. Ea poate să îngrijească de casă, să asigure hrana și îmbrăcămintea familiei, să se ocupe de cei mici și de școlarizarea elevilor, toate acestea chiar fără să-și neglijeze căsnicia.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27055
Autor Frieda Thiessen
Editura ICAM
Nr. pagini 236
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

De actualitateComentariu de Carmen
Evaluare
Consider că această carte se potrivește perfect perioadei pe care o traversăm, cea în care părinții sunt nevoiți să își sprijine copiii în procesul de învățare acasă. Cu toate că homeschoolingul poate fi greu și obositor, cei interesați pot găsi în această carte multe sfaturi cu privire la îmbunătățirea acestei activități. Consider că că se potrivește nu numai părinților sau bunicilor, ci și cadrelor didactice. (Postat pe 09.02.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.