Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ungerea divina pentru afaceri. Cum isi pot folosi crestinii influenta in domeniul afacerilor cu scopul de a schimba lumea

Ed Silvoso

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte.
27,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

FIECARE AFACERE ESTE AFACEREA LUI DUMNEZEU

Ideea ca munca platita si inchinarea in fata lui Dumnezeu sunt si au fost doua lumi separate este gresita. Fondatorii Bisericii Primare erau in cea mai mare lideri ai comunitatii si oameni de mare succes. Evangheliile au fost scrise de Luca, un medic; Matei, un vames iesit la pensie; Marcu, administratorul unui trust familial; si loan, furnizor de alimente. Lidia era comercianta de stofe de purpura, iar Dorca designer vestimentar.

Azi, mai mult ca niciodata, inima oraselor noastre este reprezentata de piata locala. Totusi, "zidul" perceput intre afaceri si slujirea lui Dumnezeu continua sa impiedice avansarea Imparatiei Sale. Ed Silvoso ii invita pe toti oamenii de afaceri crestini sa darame acest zid si sa puna temelia pentru o trezire fara precedent in piata locala. Doar atunci putem extinde Imparatia lui Dumnezeu in fiecare colt al lumii.

ED SILVOSO, fondator si presedinte al Harvest Evangelism, este recunoscut in intreaga lume ca strateg de misiuni si invatator al Bibliei specializat in evanghelizarea oraselor, in transformarea pietei locale si in reconcilierea dintre sexe. Este autorul cartilor de mare succes "Ca niciunul sa nu piara" si "Femeia, arma secreta a lui Dumnezeu". Instruit in afaceri, s-a specializat in domeniul bancar, in administrarea spitaliceasca si servicii financiare. Silvoso si sotia sa, Ruth, locuiesc in San Jose, California.

Ce carte extraordinara! In 1 Corinteni 7, Apostolul Pavel ne recomanda de doua ori sa ramanem in profesia pe care ne-a dat-o Dumnezeu. De multe ori am parafrazat acest lucru spunand: "Infloreste acolo unde esti plantat!" Eu cred ca un tamplar, contabil sau presedinte II slujeste pe Dumnezeu la fel de mult ca un pastor sau teleevanghelist, viata si ocupatia cuiva reprezentand cea mai reala predica.

-- PAT BOONE, actor

Ed Silvoso ne ofera o perspectiva noua si plina de semnificatii asupra perspicacitatii in afaceri a tinerilor nostri lideri crestini, si cat de relevanta este aceasta in zilele noastre.

-- LAURIE BETH JONES, scriitoare

Eu cred ca transformarea societatii este punctul principal de pe ordinea de zi a lui Dumnezeu pentru aceasta generate si ca cea mai importanta forta catalitica ce o va duce la indeplinire vor fi crestinii care le vor sluji altora la locul lor de munca. Ed Silvoso arata mai clar ca oricine cum putem transforma acest lucru in realitate.

-- C. PETER WAGNER
Institutul Wagner Leadership

Ed Silvoso si-a pus degetul pe pulsul directiei lui Dumnezeu pentru Biserica in aceasta vreme. "Ungere divina pentru afaceri" este o revelatie care poate sa descopere resursele financiare pentru miscarea lui Dumnezeu din zilele de pe urma. Dumnezeu a uns oameni in Trupul lui Hristos pentru succes in afaceri. Aceasta carte te va ajuta sa descoperi daca esti unul dintre ei.

-- VAUGHN McLAUGHLIN
Potter's House, Jacksonville, Florida

Cuprins

Prefata, de Bill McCartney
Multumiri
Introducere
Capitolul 1. Confesiunile unui om de afaceri crestin
Capitolul 2. Isus si piata locala
Capitolul 3. Ucenicii si piata locala
Capitolul 4. Dumnezeul afacerilor
Capitolul 5. Dumnezeu il iubeste si pe Bill Gates
Capitolul 6. Reconcilierea in piata locala
Capitolul 7. Imparatia, biserica si piata locala
Capitolul 8. Dumnezeu in sala de sedinte
Capitolul 9. Patru pasi spre descoperirea destinului tau in piata locala
Capitolul 10. Destinul tau: salvarea natiunii
Capitolul 11. De ce vrea Dumnezeu sa declari capitolul 11 faliment
Capitolul 12. A face afaceri in modul lui Dumnezeu
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21480
Autor Ed Silvoso
Editura Nu
Nr. pagini 170
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.