Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dincolo de varf

Zig Ziglar

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dincolo de virf iti ofera reperele necesare pentru a schimba temerile, sentimentele de vinovatie si manie din trecut pe un viitor construit pe o baza solida si plin de sperante. Cum incurajarea este combustibilul sperantei, vei intalni la fiecare pagina ganduri si idei care te vor incuraja sa te apuci de treaba si sa nu abandonezi.

?i dumneavoastra aveti tot ceea ce va trebuie pentru a ajunge in varf. V-ati imaginat cum ar arata o zi din viata dumneavoastra la sfarsitul careia sa va simtiti senin si implinit? O zi in care sa plecati la slujba plin de entuziasm, pentru a face ceea ce v-ati dorit dintotdeauna, in care seara sa va intoarceti in propria casa, unde va asteapta o familie fericita? Daca veti exersa metoda pe care Zig Ziglar v-o prezinta in Dincolo de virf, visul dumneavoastra se poate transforma in realitate. Piedicile si suferinta sunt temporare, progresul este permanent. Beneficiati de experienta de mai bine de patruzeci de ani a unuia dintre cei mai cititi autori americani contemporani. El identifica si prezinta felul in care oamenii pot dobandi tot ce-si doresc de la viata — sanatate, fericire, bunastare, prieteni adevarati, siguranta, seninatate ?, valorificindu-si la maxim potentialul.

Urmati sfaturile lui Zig Ziglar! Credeti in ce v-ati propus, duceti o viata echilibrata si disciplinata, cautand sa excelati in tot ceea ce faceti. Astfel veti putea sa aveti tot ceea ce puteti obtine cu bani si toate acele lucruri pe care banii nu le pot cumpara.

Zig Ziglar este presedintele Companiei Zig Ziglar, care urmareste sa ajute pe cei ce vor sa-si foloseasca mai eficient resursele fizice, intelectuale si spirituale. Sute de firme din lumea intreaga ii folosesc cartile, casetele video si audio, cursurile de formare a angajatilor. In 1970, Zig Ziglar a devenit conferentiar profesionist, tinand cursuri in toata America si fiind considerat unul dintre cei mai respectati profesori. Dintre cartile lui (peste zece la numar) citam: See you at the top (Ne vedem in varful piramidei) si Zig Ziglar?s secrets of closing the sale (Zig Ziglar despre secretele suceesului in vanzari. In prezent, calatoreste in lumea intreaga si a aparut alaturi de personalitati ale Americii, cum ar fi fostul presedinte Ronald Reagan, dr. Norman Vincent Peale, Paul Harvey, precum si alti numerosi congresmani si guvernatori americani.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20461
Autor Zig Ziglar
Editura Nu
Nr. pagini 304
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de man aurel
Evaluare
vreau muzica negativa (Postat pe 03.03.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.