Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Comentarii biblice asupra conducerii

John C. Maxwell

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 130 puncte.
130,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 130 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Lectii despre conducere din Cuvantul lui Dumnezeu.

TOTUL INCEPE CU DUMNEZEU, LIDERUL SUPREM

De la Genesa la Apocalipsa, oamenii, evenimentele si invataturile Bibliei reprezinta comoara lui Dumnezeu de intelepciune si calauzire pentru oricine dintre noi care este chemat sa fie o persoana cu influenta.

Fie ca esti director executiv, fie ca esti pastor, antreprenor, parinte, antrenor, sau profesor, tu esti un lider, care ii influenteaza si ii incurajeaza pe altii.

De la Adam si Eva in Gradina Edenului primii lideri care au invatat din esec, pana la apostolul Ioan in insula Patmos un lider intemnitat care ofera o viziune plina de speranta pentru generatiile viitoare, Cuvantul lui Dumnezeu este plin de oameni de la care putem invata arta conducerii.

In Comentarii biblice asupra conducerii, editorul executiv dr. John C. Maxwell te conduce sistematic prin textul Bibliei in versiunea New King James (in romaneste este vorba de traducerea lui D. Cornilescu, n.t.), in timp ce extrage din experienta deceniilor de conducere duhovniceasca si din resursele celor mai bine vandute carti ale sale, pentru a evidentia in Sfanta Scriptura principiile de conducere care au trecut testul timpului si au schimbat viata multora.

Puternicele resurse cuprind:

- Cele 21 de legi incontestabile ale Conducerii: articole profunde care reveleaza modul in care aceste legi opereaza in viata oamenilor din Biblie.

- Cele 21 de Calitati indispensabile unui lider: patrunzatoare articole de o pagina care reliefeaza exemple pozitive si negative ale fiecarei calitati din cadrul celor 21.

- Peste 100 de profiluri biografice: momente si evenimente din viata oamenilor care descopera inestimabile adevaruri despre conducere izvorate din Cuvantul lui Dumnezeu.

- Introduceri la cartile bibliei care subliniaza rolul lui Dumnezeu in viata oamenilor influenti.

- Sute de articole scurte si convingatoare si note expresive introduse in text despre calitatea de mentor si despre influenta. Daca doresti sa inveti, sa studiezi sau sa predai lectii de conducere, aceste Comentarii biblice asupra conducerii semnate John C. Maxwell te pot ajuta!

Te vor incuraja si te vor echipa sa infrunti provocarile secolului al XXI-lea cu nemuritoarele principii de conducere dinamica disponibile in Cuvantul lui Dumnezeu.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21903
Autor John C. Maxwell
Editura Nu
Nr. pagini 1031
Dimensiuni 15,5 x 21,7 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

Comentariu de coltuc petre
Evaluare
este o carte excelenta (Postat pe 22.01.2009)
Comentariu de mdic
Evaluare
Toti acesti asa zisi scriitori gresesc,sunt sustinatorii unuia sau altui sistem[denominatii]care este bun daca aduce:membrii,,,siguranta,,financiara, profit cit de cit, ,,dezvoltare,,pe viitor,putere.toate astea le studiaza imbunatatind-usi regulile, ,,legile,, din mers.Cineva punea o intrebare ;cind apare si cine este ,,omul faradelegii,,de la ,,Tesaloniceni,,.Raspunsul este ;a aparut demult din timpul apostolilor si ,,taina faradelegii,, tot din timpul apostolilor a inceput sa lucreze si astepta sa fie dati la oparte cei ce se impotriveau[apostolii]si imediat dupa ei ,,biserica,,a inceput sa umble la rinduielile,[Legile]si sa deraieze de la calea adevarului.Ap Iac spune ,,Unul singur este datatorul si Judecatorul legii..,,pe cind daca privim la ex. cultul catolic, numai ,,lumen gentium,, are 1750 de legi dupa revizuirea consiliul Vatican 2 ,si asa ca ei nrestul ortodocsi protestanti si neoprotestanti[baptisti ,penticostali,adventisti etc],toti au o multime de legi ,,faradelegi,,date de cine crezi?, de ,,omul faradelegii,,care va fi nimicit de suflarea gurii Domnului Isus Hristos la a doua Lui venire dupa Cuvint.Deci acest om al faradelegii este o persoana care curprinde pe toti cei care dau ,,legi,,in Biserica in afara Aceui ,,Unul singur..,, care care are acest dreptul. Pina atunci ai grija ca daca calci una din legile lor, te vor da afara din biserica si in felul acesta din imparatia Lui Dumnezeu , asa ca mare grija[ in toate aceste peste 200 de denominatii toate ,,crestine,, dar care nu umbla dupa Legea lui Hristos ci dupa ,,legea,, lor , mai bine zis dupa legea data de ,,omul faradelegii] (Postat pe 24.10.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.