Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Banul tau conteaza. Ghid biblic pentru a invata cum sa cheltuiesti, sa economisesti, sa investesti, sa daruiesti si sa scapi de datorii

Howard Dayton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Administrarea banilor si a posesiunilor este o problema cu profunde implicatii spirituale. Din acest motiv, cartea aceasta este un ghid despre castigarea, cheltuirea, economisirea, investirea, daruirea banilor si despre libertatea financiara.

Istoria noastra financiara spune mai mult despre credinta noastra decat credem. Ea este indicatorul cel mai fidel al prioritatilor noastre, iar "unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra." Iata de ce Isus a vorbit atat de des despre bani. ?aisprezece din cele treizeci si opt de pilde se refera la modul de raportare la bani si posesiuni. Intr-adevar, Isus Cristos a vorbit despre bani mai mult decat despre oricare alt subiect. Biblia contine cinci sute de versete despre rugaciune, mai putin de cinci sute despre credinta, dar peste 2.350 de versete despre bani si posesiuni materiale. Domnul a deschis de multe ori acest subiect pentru ca a dorit ca noi sa-I cunoastem conceptia despre acest domeniu vital al vietii. El s-a ocupat de problema banilor pentru ca banii conteaza. Autorul vorbeste foarte direct si concis despre libertatea noastra financiara, oferindu-ne perspectiva biblica despre bani si posesiuni. El abordeaza subiecte cum ar fi: partea lui Dumnezeu si partea noastra, onestitatea, darnicia, educarea copiilor, cheltuirea, economisirea, investitiile, bugetul familiei si insista asupra scaparii de datorii.

Howard Dayton este co-fondator impreuna cu Larry Burkett al organizatiei Crown Financial Ministries, o organizatie interconfesionala care isi propune sa ajute oameni din toata lumea sa invete, sa aplice si sa predea principiile financiare ale lui Dumnezeu. Howard este absolvent al Universitatii Cornell si locuieste impreuna cu sotia lui, Bev, in Gainesville, statul Georgia. Au doi copii adulti, ambii lucrand in organizatii crestine.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20643
Autor Howard Dayton
Editura Carmel Print
Nr. pagini 188
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de Cristi
Evaluare
Este cea mai buna carte de acest gen pe care am citit-o. Are fundament biblic si in plus foloseste ca exemple situatii cat se poate de concrete si reale. Lucrez in domeniul financiar si cu toate acestea am fost uimit de cate am putut sa invat din ea. Multe alte carti de acest gen mi s-au parut puerile sau rupte de realitate. (Postat pe 12.09.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.