Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Afaceri cu magari

Peter J. Briscoe

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Isus a intrat in lerusalim calare pe un magar. Insa magarul nu era al Lui, ci I-a fost pus la dispozitie de altcineva. Si dumneavoastra decideti la dispozitia cui va puneti "magarii". Fundamental exista numai doua posibilitati: Dumnezeu sau Manona. lar "magarii" pe care ii detineti sunt propriile afaceri.

CUVANT INAINTE

Te asteapta o aventura extraordinara. Daca esti un om de afaceri, ca mine, atunci o sa-ti placa "Afaceri cu magari", afaceri cu un scop. In fiecare an apar sute de carti care vor sa explice cum se poate lucra alaturi de Dumnezeu in economic. Totusi, prea putine dintre ele au atata umor si atatea informatii precum cea pe care o aveti in fata. In ultimii patruzeci de ani mi-a facut placere sa fac afaceri si ma consider un student al Cuvantului lui Dumnezeu. Deci, daca esti ca mine si privesti cu seriozitate afacerile, dar si umblarea ta cu Dumnezeu, atunci te vei bucura cu adevarat de aceasta calatorie. Mereu am considerat magarii niste animale oarecum simple si nu prea fermecatoare. Nici nu mi-am imaginat ca as avea de invatat asa multe lucruri de la un magar, cu privire la afacerile mele. Peter Briscoe face o treaba grozava, utilizand metafora magarului pentru a destainui acele secrete ascunse ale Cuvantului lui Dumnezeu, pe care fiecare intreprinzator ar trebui sa le invete.
De cativa ani conduc o organizatie formata din directori de companii si proprietari de afaceri crestini. Am ajuns sa inteleg ca fiecare dintre acesti conducatori traieste provocari asemanatoare cu cele pe care le traiesc eu in afacerea mea. Peter isi foloseste anii de experienta in afaceri si cunostintele sale cu privire la Cuvantul lui Dumnezeu pentru a ridica multe dintre acele probleme pe care tu si cu mine le infruntam in fiecare zi in profesiile noastre. Exemplele personale si sugestiile sale practice vor fi extrem de folositoare oricarui intreprinzator care vrea sa evite capcanele ce deturneaza dureros parcursul nostru economic. De asemenea, ne arata cum ar trebui sa ne mentinem in permanenta relatie cu Isus Cristos, care ne va calauzi in deciziile dificile pe care le presupune orice afacere.
Peter Briscoe e indrumatorul potrivit care sa ne impartaseasca aceste principii. Are un palmares cu realizari importante ca lider al afacerilor din industrie, este fondatorul Europartners iar acum, liderul Crown Companies in Europa. Peter este unul dintre cei mai respectati intreprinzatori crestini din Europa si si-a castigat aceasta apreciere datorita anilor in care a condus afaceri, umbland alaturi de Cristos. Am avut placerea sa-l cunosc pe Peter, sa lucrez cu el ani de zile si consider ca el este unul dintre acei mesageri alesi ai lui Dumnezeu pentru cei cu slujbe ca ale noastre. El a analizat aceste adevaruri in casnicia, familia, relatiile si profesia sa. Asadar, inainte de a incepe aceasta calatorie, puneti-va centurile si ascultati cu atentie in timp ce ne impartaseste Peter din secretele magarului care este legat de Vita.

-- Kent Humphreys,
Presedinte FCCI - Fellowship of Companies for Christ International / Christ@Work, Oklahoma City, OK, SUA, Oklahoma City, OK, SUA

CUPRINS

1. O chemare in lumea comertului
2. Magarul ca o metafora a afacerii
3. Magarul legat
4. Magarul si vita
5. Legarea magarului de vita
6. Magarul rascumparat
7. "Oh, nu fi asa un magar!"
8. Roadele magarului
9. Nutret pentru magar
10. Magarul la lucru

Crown Company
Autorul
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22180
Autor Peter J. Briscoe
Editura Nu
Nr. pagini 84
Dimensiuni 14,5 x 21 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.