Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Povesti la gura sobei. Vol. 1

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte.
17,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O colectie de povestiri scurte scrise in secolul al XIX-lea ce vor constitui deliciul intregii familii, aducand ceasuri de incantare. Fiecare povestire a fost atent selectionata pentru a provoca si inspira totodata, aducand un mesaj de speranta intr-o zi de nesiguranta.

"Draga tata, am multe sa-ti spun azi, si te vei bucura sa afli ca sunt fericit in cele din urma. Am gasit cea mai minunata carte, care se cheama Vestea Buna, si este adevarata toata. A venit din mare, si Rex mi-a adus-o in gura, si capitanul Graham mi-a spus mai multe. As vrea sa-ti spun si tie, dar nu pot scrie atat de mult. E un om minunat, bun si dragut, in ea. L-am iubit cand am citit despre El; a trait cu adevarat candva, numai ca a fost ucis; dar a inviat din nou, fiindca nimeni nu putea sa-L ucida. Era Dumnezeu, si a urcat in cer. Dar nu sta numai acolo; merge peste tot in lume, numai ca nu-L putem vedea; si iubeste pe toata lumea, si ma iubeste si pe mine, si te iubeste si pe tine. Numele lui este Domnul Isus. Ai auzit de El, draga tata? Fiindca nu mi-ai spus niciodata. Capitanul meu mi-a spus totul despre el: cum a murit fiindca voia sa ne duca intr-un loc minunat din cer, si ca nu puteam ajunge acolo daca El nu ar fi murit; ca a indurat orice, pentru ca noi sa fim fericiti prin suferintele Lui; si ca Ii place sa Ii vorbim, fiindca El ne asculta intotdeauna; si doctorul Parker a spus ca imi va da totul daca cer ceva bun pentru mine. Vestea Buna spune ca El iubeste pacatosii, si am aflat ca sunt pacatos, si la fel e si capitanul. Tu esti pacatos, draga tata? Sper ca esti, fiindca Isus a murit pentru pacatosi. E atat de minunat sa pot vorbi cu Isus. Ii spun totul, si nu ma mai simt niciodata singur, si El ma iubeste -- simt ca ma iubeste. Sora spune ca te vei supara; dar nu te vei supara, nu? Nu mi-a spus niciodata de ce. Fiica nepoatei ei are un sot. E fiul portarului nostru. Simmonds spune ca e o fata minunata. Rex a omorat un pui ieri; Rob l-a batut, si el a venit plangand la mine. Cainii sunt pacatosi, tata? Sper ca imi vei scrie o scrisoare lunga, si ca te vei intoarce curand.

Singurul tau fiu iubitor,

Eric"
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23428
Autor Nu
Editura Nu
Nr. pagini 144
Dimensiuni 13,5 x 14 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.