Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Descoperă frumusețea numelor lui Isus. Meditații de Advent

Asheritah Ciuciu

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte.
37,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

SĂRBĂTOREȘTE CRĂCIUNUL AȘA CUM NU L-AI MAI SĂRBĂTORIT NICIODATĂ

Descoperă noi bucurii cu ocazia acestui Advent cu ajutorul cărții Descoperă frumusețea numelor lui Isus.

Majoritatea creștinilor sunt de acord că semnificația acestei sărbători este nașterea lui Cristos, dar cu toate acestea cei mai mulți dintre noi petrecem prea puțin timp pregătindu-ne inima pentru a-L sărbători pe El. De ce este așa? Unul dintre motive este că nu știm cum să facem acest lucru.

În Descoperă frumusețea numelor lui Isus, Asheritah Ciuciu conduce cititorii de-a lungul celor patru săptămâni de Advent (Speranță, Pregătire, Bucurie și Dragoste). Fiecare săptămână:

  • Începe cu un timp interactiv de închinare în familie, echipând astfel cititorii pentru a sărbători Adventul împreună
  • Oferă cinci meditații zilnice care se concentrează asupra numelui lui Isus studiat în timpul săptămânii
  • Include sugestii pentru activități distractive împreună cu familia sau proiecte de slujire

Această carte de meditații poate fi folosită de cititori la timpul personal de închinare sau ca unealtă pentru momentele de închinare în familie în perioada aglomerată a sărbătorilor. În oricare dintre cazuri, participanții vor dobândi un sentiment mai profund de uimire și admirație față de persoana lui Isus.

Concentrându-se asupra persoanei și caracterului lui Isus pe tot parcursul perioadei de Advent, cititorii își vor pregăti inima astfel încât atunci când admiră dramatizarea scenei nașterii Domnului, când stau la lumina lumânărilor în timpul serviciului de biserică și când se trezesc în dimineața zilei de Crăciun, să se poată alătura credincioșilor care cântă din toată inima: „Veniți să ne-nchinăm Lui, El este Domn.”

Despre autoare

ASHERITAH CIUCIU este autoare și speaker, fiind soția lui Flaviu – iubitul ei din liceu – și mamă a trei copilași zglobii. Ea a crescut în România, făcând parte din familia unor misionari, și a studiat Limba engleză și Lucrarea de slujire a femeilor la Universitatea Cedarville. Pasiunea sa este să ajute femeile să-și găsească bucuria în Isus prin intermediul unui timp creativ și consecvent petrecut în Cuvântul lui Dumnezeu. Descoperă-ți personalitatea creativă în ce privește timpul de părtășie cu Dumnezeu vizitând site-ul www.onethingalone.com.

Aprecieri la adresa cărții Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Crescând într-o familie creștină, dar într-o religie în care nu se sărbătorea Adventul, de când am auzit pentru prima dată de această tradiție în urmă cu câțiva ani, am fost în căutarea unui ghid biblic de închinare pentru perioada premergătoare Crăciunului. În cele din urmă, Asheritah Ciuciu a scris cartea de meditații după care tânjeam. Descoperă frumusețea numelor lui Isus va fi o carte pe care o voi reciti în fiecare an în perioada Crăciunului și va fi o emblemă a acestei sărbători mulți ani de acum înainte.

Erin Odom, autoare a cărților: More Than Just Making It și You Can Stay Home With Your Kids

Adevărata bucurie a Crăciunului vine atunci când despachetăm fără grabă marele cadou al lui Dumnezeu pentru noi, Isus Cristos. Cu ajutorul unor frumoase meditații și al unor rugăciuni inspirate din Scriptură, în cartea sa, Descoperă frumusețea numelor lui Isus, Asheritah înlesnește această savurare a lui Cristos. Abia aștept să citesc această carte împreună cu copiii mei!

Christine Hoover, autoare a cărților: Searching for Spring: How God Makes All Things Beautiful in Time și Messy Beautiful Friendship

Într-o vreme în care atât de mulți creștini au tendința să piardă din vedere frumusețea motivului pentru care sărbătorim Crăciunul, pierduți în învălmășeala de așteptări și activități, Asheritah ne amintește cu profunzime și claritate de Acela care a venit ca să aducă bucuria mântuirii. Această carte este o desfătare pe care să o împarți cu familia în perioada Adventului, când vă pregătiți inima pentru Crăciun.

Mike Castelli, pastor principal, The Chapel in Green

Cartea Descoperă frumusețea numelor lui Isus este un cadou pentru cititori. Printr-o minunată finețe intelectuală și atenție la detalii, fiecare meditație ne ajută să înțelegem mai profund cine este Isus și de ce Îl sărbătorim nu numai în perioada Adventului, ci în fiecare perioadă din viața noastră. Aceasta va fi o carte indispensabilă în perioada Adventului, una pe care o vom citi an de an. Este o carte care ne invită să redescoperim profunzimea dragostei lui Isus pentru noi prin înțelegerea numeroaselor Sale nume încărcate de semnificație, toate aceste nume îndreptându-ne atenția spre dragostea lui Dumnezeu Tatăl, arătată prin Fiul Său, Isus, Lumina lumii, Domnul păcii, Mielul lui Dumnezeu.

Kris Camealy, autoare a cărții Come, Lord Jesus: The Weight Of Waiting

Am văzut multe materiale devoționale pentru perioada Adventului, dar cartea Descoperă frumusețea numelor lui Isus se distinge în mod deosebit între ele. Aducând laolaltă adevăruri teologice esențiale, idei creative și căldură personală, Asheritah Ciuciu își invită cititorii să i se alăture în a sărbători perioada de Advent, îndreptându-și gândurile și inima spre Isus. Recomand cu căldură această carte!

Daniel J. Estes, profesor de Vechiul Testament, Universitatea Cedarville

Ce cadou minunat! Dragostea Asheritei pentru Isus fiind evidentă în aceste minunate meditații de Advent, cartea Descoperă frumusețea numelor lui Isus călăuzește cu dragoste cititorii, atât ca familie, cât și individual, înspre a-L celebra pe El, a I se închina și a-L adora.

Carmen Beasley, coordonatoare a lucrării cu femeile, The Chapel in Green

Descoperă frumusețea numelor lui Isus este ușor de urmărit și de folosit, dar transmite o profunzime a adevărului care cu siguranță va avea impact asupra fiecărui membru al familiei tale. Dacă ești în căutarea a ceva nou de studiat în această perioadă de Advent, nu mai este nevoie să cauți; cumpără această carte excelentă. Apoi descoperă unul după altul numele lui Isus împreună cu familia ta și sărbătoriți cel mai mare cadou de Crăciun din întreaga istorie – Mântuitorul nostru!

Marty Machowski, pastor și autor al cărților: Dragon Seed (o alegorie biblică pentru adolescenți), The Ology: Ancient Truths, Ever New și al altor materiale creștine pentru familii

Nu există un moment mai bun pentru a studia personalitatea multifațetată a Mântuitorului nostru decât zilele dinaintea Crăciunului. Asheritah Ciuciu descoperă strat după strat personalitatea Lui și scopul Lui, scoțând la iveală caracterul și bunătatea Lui, pe măsură ce analizează unul după altul numele lui Isus.

Wendy Speake, coautoare a cărților: Triggers și Life Creative, scriind despre credinţă şi familie pe wendyspeake.com

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26260
Autor Asheritah Ciuciu
Editura Poarta bucuriei
Nr. pagini 122
Dimensiuni 12,5 x 18 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-94181-3-0

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.