Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Casnicia construita corect. Relatia familiei cu Creatorul, Cartea, comunitetea, cartile, consilierul

Marius Govor

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea Căsnicia construită corect reflectă încununarea acestor preocupări pastorale şi reprezintă fructul unei experienţe de peste 20 ani de slujire în consilierea premaritală a tinerilor creştini. In ultimii ani s-a tipărit în limba română destul de multă literatură pe tema prieteniei, a logodnei şi a căsătoriei. Insă trebuie să observăm că cea mai mare parte a acestor lucrări sunt traduceri, de altfel binevenite, din literatura străină, ele nefiind lucrări născute din frământarea şi experienţa interioară a comunităţilor creştine evanghelice româneşti. Cartea pe care o ţineţi în mână exprimă o înţelegere a consilierii pastorale premaritale născută în sânul bisericii penticostale româneşti din experienţa unui soţ, tată, bunic şi pastor implicat de mai mulţi ani în slujirea pastorală a tinerilor şi a familiilor tinere.

-- Rectorul Institutului Teologic Penticostal, pastor dr. Nelu Brie

Experienţa de soţ şi tată a autorului este evidentă în fiecare domeniu abordat, iar experienţa pastorală dă greutate fiecărui cuvânt pe care l-a scris. Toate acestea pentru ca tu, cel care trebuie să faci o alegere, să beneficiezi de la început de experienţa lui vastă de viaţă. Il cunosc pe Marius de mult timp, de aceea pot spune aceste lucruri. Cred că mulţi se vor regăsi printre rânduri şi vor folosi multe din sfaturile practice şi soluţiile specifice prezentate de autor - un slujitor care de multă vreme a fost preocupat de acest domeniu. Cartea este de mare ajutor şi părinţilor care doresc să îşi ajute copiii, liderilor de tineret în lucrarea lor în biserici şi totodată este un material ce trebuie luat în considerare în lucrarea de consiliere premaritală.

-- Pastor, Nelu Mureşan (Turda)

Marius Govor este pastorul Bisericii Penticostale Române Emanuel, din localitatea Giessen, Germania. A obţinut titlul de doctor în teologie la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în anul 2017. Marius este căsătorit cu Angela din anul 1990, şi împreună au patru copii: Rut, Ema, Marisia şi Paul.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25844
Autor Marius Govor
Editura Metanoia
Nr. pagini 210
Dimensiuni 14,3 x 20 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-916-047-3

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.