Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Isus pe care nu L-am cunoscut

Philip Yancey

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte.
37,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Intotdeauna cand ne adancim in studiul Cuvantului lui Dumnezeu descoperim lucruri noi despre Isus. Iti multumesc, Philip, pentru a ne fi facilitat aceasta prin noua ta carte.

—Joni Eareckson Tada,
Presedinte, Joni and Friends

In cei peste douazeci de ani de cand il cunosc pe Philip Yancey, observ la el o foame nepotolita dupa adevarul in Isus. Prefer sa citesc ce spune el despre Isus, si nu ce spune aproape oricare alt comentator contemporan, pentru ca stiu ca scrie in urma unei atente documentari si, mai ales, dintr-o pasiune profunda.

Tim Stafford

Aceasta este cea mai buna carte despre Isus pe care am citit-o si, probabil, cea mai buna carte depre Isus din acest secol. Yancey mi-a luat cu delicatete de pe ochi ochelarii de cal si mi-a croit drum prin propriile mele indoieli, temeri, atitudini pioase de genul stie-tot si nonsensuri critice, pana L-am vazut pe Mantuitorul intr-o lumina noua si mi s-a parut ca-L aud cum ma intreaba, Acum cine spui ca sunt Eu?. Si am inteles intrebarea cum n-am mai inteles-o niciodata pana atunci.

—Lewis B. Smedes
Profesor emerit, Fuller Seminary

In cartea aceasta, Isus pe care nu L-am cunoscut, Philip Yancey este deopotriva mai personal si mai concentrat asupra lui Isus decat a fost poate oricand inainte. Cu sinceritate, dar si cu o noua intelegere, el isi aminteste experiente pe care le-a trait in biserica anilor copilariei sale, dupa care trece—impreuna cu cititorul lui—la o amanuntita investigatie biblica si istorica a identitatii lui Isus: cine a fost si cine este El. Sub ochiul sau atent, Isus devine uman, divin, parca prezent realmente in textul Scripturii, ca si in viata noastra. Evolutia aceasta—de la o perspectiva asupra Domnului nostru prea ingusta pentru promisiunile mari ale Bibliei la o prezenta deopotriva larga si binecuvantata—este darul unic al cartii lui Yancey. Sunt recunoscator pentru acest dar.

—Walter Wangerin Jr.
Scriitor

Putem avea intotdeauna incredere in Philip Yancey nu doar ca spune adevarul, ci si ca urmareste adevarul cu pasiune. In Isus pe care nu L-am cunoscut, el isi continua cautarea.

—Virginia Stem Owens
Kansas Newman College

Philip Yancey isi ia cititorul cu el in calatoria pe care o face, extrem de personala, spre Isus. In urma lecturii cartii Isus pe care nu L-am cunoscut, am capatat convingerea ca acel Isus pe care L-am intalnit—sub unele aspecte pentru prima data—ma cunostea dintotdeauna. Cartea aceasta este destinata sa ajunga bestseller—recomandata celor care inca Il cauta pe Isus si benefica si pentru cei care deja L-au intalnit, dar isi doresc sa-L cunoasca mai mult.

—Elisa Morgan
Presedinte, MOPS International

In modul sau unic, incitant si elaborat, Philip Yancey sparge stereotipurile erodate de vreme pentru a ne da un antidot puternic impotriva unui Isus care ne-ar face sa ne simtim fericiti, relaxati si in siguranta, precum si impotriva altor imagini inadecvate pe care le-am avea despre El, pentru a ne revela realitatea complexa si impactul pe care-L are Isus din Nazaret asupra vietii in ansamblul ei. O carte de mare beneficiu, care aduce o perspectiva noua.

—Roberta Hestenes
Presedinte, Eastern College

Talentul lui Yancey de a scrie cu onestitate, luciditate si intr-un ritm alert da o putere extraordinara meditatiilor lui asupra relatarilor din Evanghelii despre Isus Hristos. Intr-o vreme cand ideile noi despre Isus sunt la mare moda, cartea lui Yancey este de un nepretuit ajutor pentru a-L vedea pe Mantuitorul asa cum a fost El cu adevarat.

—James I. Packer
Profesor de teologie, Regent College

Nu exista, in intreaga lume evanghelica, un alt scriitor pe care sa-l admir si sa-l apreciez mai mult.

—Billy Graham

Cuprins

Partea intai
Cine a fost El
1. Isus pe care credeam ca-L cunosc
2. Nasterea: Planeta vizitata
3. Origini: Radacini evreiesti in pamant evreiesc
4. Ispitirea: Confruntarea din pustie
5. Profil: Ce as fi observat eu?

Partea a doua
De ce a venit
6. Fericirile: Norocosi cei fara de noroc
7. Mesajul: O predica ofensatoare
8. Misiunea: O revolutie a harului
9. Minunile: Instantanee supranaturale
10. Moartea: Ultima saptamana
11. Invierea: O dimineata de neimaginat

Partea a treia
Ce a lasat Isus in urma
12. Inaltarea: Un cer albastru, fara urme
13. Imparatia: Grau amestecat cu neghina
14. Schimbarea pe care o aduce El
Surse
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21185
Autor Philip Yancey
Editura Kerigma
Nr. pagini 279
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (10)

Isus ca divinitate si ca persoanaComentariu de Naomi
Evaluare
O carte profunda, Il prezinta pe Isus dintr-o perspectiva complet umana, dar si total divina. Cu profunzimea caracteristica, autorul creioneaza idei si adevaruri profunde despre viata lui Isus. Te ajuta sa privesti lucrurile dintr-o perspecitva diferita de superficial. (Postat pe 19.02.2018)
Comentariu de Florica
Evaluare
am citit cartea aceasta este foarte profunda trebuie citita cu mare atentie scriitorul este sincer il iubeste cu adevarat pe DOMNUL si ne atrage atentia asupra catorva aspecte pe care predicatorii nu le au putut identifica sunt pagini intregi al caror mesaj te trimit direct pe genunchi citindu le; am cumparat inca doua carti Tulburatoarele descoperiri ale harului si Zvonurile altei lumi si acestea foarte bune (Postat pe 28.01.2011)
Comentariu de ela
Evaluare
extraordinara aceasta carte!!! nu am cuvinte.am citit toate cartile lui Yancey si aceata mi s-a parut cea mai buna. citeste-o si te vei convinge. (Postat pe 16.09.2009)
Comentariu de monica
Evaluare
citind cartea asta, L-am redescoperit pe Isus si m-am apropiat mai mult de El.Mi-am dat seama de ce il iubesc atat de mult. (Postat pe 05.05.2009)
Comentariu de ioana
Evaluare
am citit aceasta carte si mi-a placut mult.la inceput am savurat-o ca pe un roman bine scris.imi place mult autorul si felul lui sincer de a scrie. Apoi am urmarit cum il descoperea pe Isus . totul pare atat de simplu si de logic. vezi cine si cum e Isus doar citind Evangeheliile impreuna cu Philip...e surprinzator (Postat pe 01.08.2008)
Comentariu de p l c
Evaluare
cum sa-L primesti pe Isus in inima , ai tot auzit sunt convinsa , dar cum sa-L iubesti pe El in aceasta superba carte vei invata. (Postat pe 23.01.2008)
Comentariu de seby_clau_87@yahoo.com
Evaluare
de mic citeam si auzeam despre Isus, dar nu am mai auzit o asfel de prezentare. E o carte minunata! (Postat pe 07.12.2007)
Comentariu de sorin
Evaluare
desi am citit Biblia de zeci de ori, am plans, si m-am indragostit de Isus, cand am citit aceasta carte! Este minunata!!! (Postat pe 13.04.2007)
Comentariu de gabriela, "yela03@yahoo.es"
Evaluare
Dau un 10 cu felicitari, acestui produs! Cred ca prin citirea acestei carti, mii de oameni pot sa-si gaseasca rostul vietii. (Postat pe 13.04.2007)
Comentariu de mirey
Evaluare
cartea asta tb s`o aiba fiecare crestin in biblioteca!e fascinanta.nu gasesc cuvinte s`o descriu.cine vrea cu adevarat sa`l cunoasca si mai bine pe Isus o sa reuseasca citind cartea asta.merita! (Postat pe 03.01.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.