Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dragoste, acceptare si iertare. Ce inseamna sa fii crestin intr-o lume necrestina

Jerry Cook si Stanley C. Baldwin

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
23,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Biserica se afla in mijlocul unei lumi care sufera, plina de oameni raniti, loviti, zdrobiti, care au nevoie de eliberare si vindecare. De ce, totusi, rezultatele sunt insuficiente si un numar prea mic de oameni gasesc eliberarea si vindecarea in biserica? Jerry Cook incearca sa raspunda acestei intrebari pe baza Scripturii si a experientei sale de decenii ca pastor. Cand a inteles ca biserica trebuie sa aiba un concept clar, solid si biblic despre lucrarea ei si cand a inceput sa-l aplice cu consecventa, rezultatele au fost spectaculoase, de la 23 de membri, biserica a depasit 4.500. Dar numarul acesta nu reprezinta doar o data statistica, un motiv de mandrie sau un criteriu al succesului lucrarii unei biserici, ci inseamna un numar imens de oameni care au putut deveni intregi, asa cum ii doreste Dumnezeu.

Temelia lucrarii bisericii pleaca de la conceptul biblic despre biserica, Trupul lui Cristos pe pamant. Biserica este forta care lucreaza in lume, nu ogorul unde se desfasoara toata lucrarea ei. Teza de baza a acestei carti este: oamenii rascumparati, plini de Duhul Sfant, merg in lume ca sa implineasca nevoile oamenilor in Numele lui Isus. Pentru a ajunge la aceasta intelegere despre scopul si lucrarea bisericii, este necesar ca biserica sa cunoasca bine rolul pastorului, al membrilor, imperativul crearii unei atmosfere bazate pe dragoste, acceptare si iertare. Biserica pregateste oameni pentru slujirea lumii si dezvolta un mediu propice primirii lor in comunitatea crestina.

Cartea este atat biblica, aspect absolut esential, cat si practica. Dorinta si rugaciunea noastra este ca ea sa ajute biserica in implinirea rolului ei crucial in lumea noastra tot mai confuza si mai plina de oameni zdrobiti.

Jerry Cook a devenit in 1965 pastorul principal al bisericii East Hill din Gresham, statul Oregon, (in zona metropolitana a Portlandului). Perspectiva lui despre rolul bisericii in lume a ajutat biserica sa creasca de la o mana de oameni la peste 4.500 de participanti la serviciile religioase. Biserica East Hill continua sa creasca si sa fie influenta.
Dupa 19 ani la biserica East Hill, familia Cook s-a mutat la Kirkland, statul Washington (in zona orasului Seattle), unde Jerry a fost pastor asociat la biserica Eastside Foursquare.
Jerry a absolvit Seattle Pacific University (BA) si Fuller Theological Seminary (M. Div.). De asemenea, are titlurile de Doctor of Divinity de la Life Pacific College din Los Angeles, statul California si de la Pacific Life College in Canada. El si sotia lui, Barbara, au primit Medallion Award de la Seattle Pacific University ca recunoastere a succeselor lor.
Il poti contacta pe Jerry la www.jerrycook.org.

Stanley C. Baldwi neste autor si predicator din zona Pacific Northwest. A fost editor de carti si reviste, a scris singur si a colaborat cu altii la scrierea a peste 20 de carti, dintre care patru titluri au avut vanzari de peste 250.000 de exemplare: The Kink and I (Kink si eu), Your Money Matters (Banii tai conteaza), What Did Jesus Say About That? (Ce a spus Isus despre acest lucru?) si Love, Acceptance and Forgiveness (Dragoste, acceptare si iertare). Cartile lui Stanley au fost traduse in 11 limbi si a tinut conferinte in Nigeria, India, Japonia, Singapore, Taiwan, Filipine si Australia.

Opinii despre aceasta carte

"Ca pastor tanar, cartea «Dragoste, acceptare si iertare» m-a ajutat sa pun temelia perspectivei mele despre viata si lucrarea crestina. Cartea ramane esentiala pentru toti conducatorii crestini si pentru toti crestinii flamanzi dupa o cunoastere biblica a vietii."

-- Wayne Cordeiro, New Hope Christian Fellowship, Oahu, Hawaii

"Cartea lui Jerry Cook este un ajutor nepretuit pentru trezirea bisericii la formarea de ucenici asa cum a fost practicata ea in timpul scrierii Noului Testament. El ne vorbeste nu doar despre studierea Scripturii (care este necesara), ci si despre pregatirea trupului local al Biserici pentru o lucrare care sa aiba impact in lume."

-- Jack Hayford presedinte laThe Foursquare Church si la The Kings College and Seminary, Los Angeles, California

Cuprins

Prefata la prima editie
Prefata la a doua editie
1. Un loc unde oamenii devin completi
2. Nevoia unei conceptii calauzitoare
3. Biserica-forta
4. Oameni pregatiti sa slujeasca
5. Liberi sa lucreze
6. Familiile fortei
7. Confruntarea cu dificultatile
8. Biserica slujitoare
9. Ganduri despre conducerea Bisericii-forta

Post-scriptum
Ghid de studiu
Multumiri
Despre autori
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23482
Autor Jerry Cook si Stanley C. Baldwin
Editura Noua Speranta
Nr. pagini 180
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.