Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Romani. Comentariu expozitiv

John R. W. Stott

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 110 puncte.
Browse
110,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 110 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

John Stott se alătură, prin acest comentariu, distinselor voci bisericești care au meditat asupra uimitoarelor teme ale Epistolei către romani și au discutat modul în care ele trebuie aplicate în viață, ajutându-ne și pe noi să auzim ineditele armonii și să întrezărim măreața viziune. Respectând tradiția clasică a marilor lideri creștini care au comentat această epistolă, Stott prezintă termenii folosiți în ea, temele abordate și raționamentele pe care le conține. Puterea Evangheliei - neprihănirea lui Dumnezeu descoperită din ceruri - este adresată în mod clar oamenilor din vremea noastră care au răspuns chemării ei.

Când Pavel a scris această epistolă bisericilor din Roma ce se adunau prin case, scopul său fusese să obțină sprijinul lor în rugăciune pentru misiunea pe care intenționa să o întreprindă în zona vestică a lumii mediteraneene. Nu își imagina el la acea dată că, timp de două milenii, ecoul acestei prezentări atât de exacte a Evangheliei va reverbera în Biserică și prin case, în lumea academică și printre oamenii obișnuiți, nici că va străbate mări și țări, ajungând până la marginile pământului.
Stott demonstrează o bună cunoaștere a textului și contextului Epistolei către romani, cât și a celor mai recente studii pauline. Poate chiar mai important este faptul că privește această epistolă prin prisma propriei experiențe pastorale și misionare, perspectivă modelată de viziunea măreață a apostolului însuși. În paginile de față aveți un comentariu adresat oamenilor acestui mileniu, un comentariu care acoperă cele două lumi ale Epistolei către romani - lumea lui Pavel și lumea noastră.

J.R.W. Stott a fost ordinat în Biserica Anglicană în 1945, după care a slujit în Biserica All Souls, Langham Place din Londra ca ajutor de paroh (1945–1950), ca paroh (1950–1975), iar din 1975 ca paroh emerit. A fost numit Capelan al Reginei (1959–1991) și Capelan Suplimentar în 1991. John Stott este fondatorul și președintele onorific al Institutului pentru Creștinism din Londra. Este autorul a peste patruzeci de cărți, dintre care amintim Esența credinței creștine, Să înțelegem Biblia, Crucea lui Cristos, Creștinul contemporan, Comentariile expozitive și Puterea predicării.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28364
Autor John R. W. Stott
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 528
Dimensiuni 16,5 x 23,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 978-606-732-219-4

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.