Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Carnea si sanatatea

Alfons Balbach

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte.
10,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Desi este o practice larg raspandita la majoritatea popoarelor lumii, consumul de carne nu este un lucru chiar atat de natural cum pare la prima vedere. In Carnea si sanatatea autorul Alfons Balbach analizeaza din perspective stiintifica, medicala, sociala, etica si religioasa acest fenomen, aducand o multime de dovezi care spulbera multe mituri populare cum ar fi si acela ca folosirea carnii ca hrana ar fi un factor esential si benefic in alimentatie. El evidentiaza impactul pe care consumul de carne iI are asupra sanatatii si modul cum aceasta afecteaza nu doar longevitatea, ci si morala si intelectul. Parcurgand aceasta carte, vom afla cum putem trai mai sanatos, mai nobil si mai frumos, acceptand planul Creatorului pentru noi.

Cuprins

Cap. 1. Mancarea de carne din punct de vedere istoric
Cap. 2. Este omul din natura carnivor sau vegetarian?
Cap. 3. Depinde vigoarea fizica de consumul de carne?
Cap. 4. Carnea este slabiciune
Cap. 5. Probe de rezistenta intre carnivori si vegetarieni
Cap. 6. Carnea are o valoare alimentara inferioara
Cap. 7. Influenta carnii in degenerarea raselor
Cap. 8. Carnea si longevitatea
Cap. 9. Subgreutatea si obezitatea
Cap. 10. Efectele alimentatiei cu carne asupra corpului
Cap. 11. Efectele carnii asupra dintilor omului
Cap. 12. Bacteriile din carne si putrefactia intestinala
Cap. 13. Paraziti proveniti din alimentele cu carne
Cap. 14. Efectele alimentatiei cu carne asupra spiritului
Cap. 15. Carnea din punct de vedere economic
Cap. 16. Carnea ca aliment din punct de vedere al Sfinelor Scripturi
Cap. 17. Este permis in Noul Testament a se manca carnea animalelor curate?
Cap. 18. Este permis in zilele noastre a se manca carnea animalelor curate?
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21213
Autor Alfons Balbach
Editura Nu
Nr. pagini 92
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de giurgiu claudiu
Evaluare
un mare ADEVAR.si ca orice adevar supara.ESTE ADEVAR! (Postat pe 06.05.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.