Prezentare
Detalii
Cuprins
Cap. 1. Mancarea de carne din punct de vedere istoric
Cap. 2. Este omul din natura carnivor sau vegetarian?
Cap. 3. Depinde vigoarea fizica de consumul de carne?
Cap. 4. Carnea este slabiciune
Cap. 5. Probe de rezistenta intre carnivori si vegetarieni
Cap. 6. Carnea are o valoare alimentara inferioara
Cap. 7. Influenta carnii in degenerarea raselor
Cap. 8. Carnea si longevitatea
Cap. 9. Subgreutatea si obezitatea
Cap. 10. Efectele alimentatiei cu carne asupra corpului
Cap. 11. Efectele carnii asupra dintilor omului
Cap. 12. Bacteriile din carne si putrefactia intestinala
Cap. 13. Paraziti proveniti din alimentele cu carne
Cap. 14. Efectele alimentatiei cu carne asupra spiritului
Cap. 15. Carnea din punct de vedere economic
Cap. 16. Carnea ca aliment din punct de vedere al Sfinelor Scripturi
Cap. 17. Este permis in Noul Testament a se manca carnea animalelor curate?
Cap. 18. Este permis in zilele noastre a se manca carnea animalelor curate?
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare
Cod | 21213 |
---|---|
Autor | Alfons Balbach |
Editura | Nu |
Nr. pagini | 92 |
Dimensiuni | 14 x 20 cm |
Anul publicarii | Nu |
Seria | Nu |
Volum | Nu |
Colectie | Nu |
Editia | Nu |
Coperta | Nu |
Legare | Nu |
Limba | Nu |
ISBN | Nu |
Comentarii
Comentarii (1)
- Comentariu de giurgiu claudiu
-
Evaluare
Scrie propriul tau comentariu.
Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.