Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Capodopera

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 62 puncte.
62,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 62 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Două suflete pierdute, legate de vinovăția trecutului, descoperă că rănile care le țin captive pot duce la harul incredibil dar necesar pentru a le elibera.

Cu acest roman, Francine Rivers revine la vechea ei pasiune pentru romanele de dragoste, in care ne aminteste ca dragostea rascumparatoare poate transforma chiar si cele mai frante experiente de viata intr-o capodopera pe cat de imperfecta, pe atat de uimitoare.

Pe el, fantomele trecutului l-au tinut captiv. Pe ea, esecurile au adus-o la usa lui.

Roman Valesco - un artist de succes din Los Angeles - avea tot ce si-ar putea dori un barbat: bani, faima si relatii cu femei. Doar Grace Moore, noua lui secretara, stia cat de nesemnificative erau, de fapt, toate acestea pentru el. Fantomele trecutului sau bantuiau parca holurile casei lui mari, dar goale, si privelistea ce-ti taia respiratia asupra Canionului Topanga. Dar nici macar Grace nu stia cum lupta seful ei cu acesti demoni ce-l terorizau. Cu toate ca se afla pe culmile carierei, Roman simtea nevoia sa-si refuleze nelinistile ce-l tulburau. Astfel ca, sub pseudonimul Pasarea – un alter ego ce i-ar fi putut ruina cariera –, isi semneaza cele mai spectaculoase graffitiuri de pe cladirile marelui oras, care, desi ilegale, reuseau sa atraga atentia tuturor.

Grace, la fel ca Roman, se lupta si ea cu propriile ei secrete. Dupa o casatorie esuata, si-a promis ca nu va mai ingadui niciodata ca dragostea pentru un barbat sa-i spulbere visurile. Insa, odata ce ajunge sa-l cunoasca pe barbatul enigmatic din spatele reputatiei ce-o avea, parca toate cioburile din trecutul lor ajung incet‑incet sa se potriveasca impreuna... si, in mod atat de neasteptat, cursul relatiei si al vietii lor se schimba pentru totdeauna.

Francine Rivers se afla in topul celor mai bine vanduti autori de fictiune crestina. Cartile ei, traduse in peste treizeci de limbi, au fost nominalizate si au castigat mai multe premii literare. Pasiunea ei cea mai mare este familia si, alaturi de Rick, sotul ei, se bucura cel mai mult sa petreaca timp impreuna cu copiii si nepotii lor.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25485
Autor Francine Rivers
Editura Scriptum
Nr. pagini 536
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8712-84-0

Comentarii

Comentarii (19)

Recomand!!!Comentariu de Ioana
Evaluare
Cartea este exact asa cum sugereaza si titlul, o capodopera care prezinta modul in care Dumnezeu schimba vieti si un trecut care apasa greu sufletul. (Postat pe 02.12.2019)
RecomandComentariu de Ramona
Evaluare
Cartile scrise de Francine Rivers, printre cele mai bune. Recomand aceasta carte, este intradevar o capodopera. O carte foarte buna si nu pot decat sa spun ca am terminat-o intr-o zi de citit, asa de mult m-a impresionat. (Postat pe 14.11.2019)
Recomand!Comentariu de Ela
Evaluare
O carte plina de emotie, trairi, caderi si, in final, o schimbare radicala oferita de Dumnezeu. (Postat pe 08.09.2019)
O carte superbaComentariu de Diana
Evaluare
Este o carte minunata și plină de învățături! E incredibil câtă imaginație a putut avea autoarea!
Am citit-o cu vreo 4 luni in urma și am de gând sa o recitesc; a devenit una dintre cărțile mele preferate. (Postat pe 23.08.2019)
Gura de aer proaspatComentariu de Ana Maria
Evaluare
Fiecare carte pe care o citesc de la Francine ma lasa cu o incarcatura puternica de emotii. Inca o poveste plina de lectii, incercari si biruinte prin Cel ce e Rege peste intregul pamant. Capodopera prezinta foarte in detaliu viata unei fete care se aseamana mult cu generatia actuala si autoarea atinge fiecare punct sensibil al crestinatatii si a trairii unei fete crestine in ziua de azi. Mi-a placut enorm de mult. (Postat pe 25.03.2019)
RecomandComentariu de Iulia
Evaluare
Această carte creionează perfect ideea trecerii de la o viață fără Isus, când treci prin încercări și nu ai un sprijin ca și El, la acceptarea Lui. Îți dă un scop în viață! (Postat pe 22.02.2019)
RecomandareComentariu de Anca
Evaluare
O carte despre harul lui Dumnezeu! O carte care dintr-un roman de dragoste este transformata intr-o adevarata intalnire cu Dumnezeu, asta pentru ca Dragostea te modeleaza! Exceptionala cartea! (Postat pe 05.12.2018)
FrumoasăComentariu de Maria
Evaluare
Cartea aceasta este despre iubire și despre puterea de a merge mai departe, dacă îl ai pe Isus în suflet. M-a emoționat și m-a făcut să îmi doresc să citesc toate cărțile autoarei. O recomand, cu drag! (Postat pe 02.11.2018)
O adevarata Capodopera !Comentariu de Peter
Evaluare
O carte absolut fascinanta! Nu m-am putut deslipi de ea.
Avand un titlu sugestiv si care se potriveste 100% cu subiectul cartii .
Imi place felul in care autoarea a descris intalnirea personajului principal cu Isus, cum acesta a vazul iadul la propriu si Isus l0a scapat din mainile demonilor. Cam asta face Domnul Isus cu toti , nu? (Postat pe 23.10.2018)

De la 11 la 19 din totalul de 19

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.