Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cantecul sacru al dragostei. Seria "Comorile dragostei Sale" 2

Mesu Andrews

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Intelepciunea i-a fost daruita de Dumnezeu, dar dragostea sacra i s-a nascut din focul pasiunii.

Din umbra intimidanta a faimosului sau tata, tanarul rege Solomon oscileaza intre frica si bravada, intelepciune si nesabuinta. In lumea incerta a aliantelor si tradarii, el tanjeste dupa pace si dupa o iubire adevarata si pura -- o iubire care sa-i poata fi piatra de capatai in viata.
Ariela, o pastorita din cetatea nordica a Sunemului, nu a uitat momentul in care l-a vazut pentru prima oara pe Solomon, in Ierusalim, pe cand nu avea decat sapte ani. De atunci, ea a stiut ca destinul ei era sa-i fie mireasa. Cand tatal ei, barbat cu vaza in tribul lor, ii smulge regelui Solomon promisiunea de a o lua pe Ariela de sotie, ca parte a intelegerii de a ajuta la unificarea imparatiei, se pare ca visele ei sunt pe cale sa se implineasca.
Dar cum poate aceasta pastorita simpla sa traiasca in haremul lui Solomon? Poate Solomon sa-si dea la o parte distragerile pentru a se darui pe sine in intregime unei singure femei? Sau va ingadui datoriei, inselaciunii si rutinei de zi cu zi sa-i imparta inima? Mesu Andrews impleteste cu maiestrie cuvintele Cantarii lui Solomon in aceasta poveste emotionanta despre puterea dragostei.

Apreciere la adresa romanului "Dragoste din cenusa"

"Ca responsabila cu achizitia de carte pentru lantul de librarii crestine LifeWay, stiu ca probabil n-ar trebui sa am preferinte. Dar,... nu-mi pasa. Pentru acest an, romanul meu preferat de debut este, fara discutie, «Dragoste din cenusa de Mesu Andrews»."

-- Rachel McRae, blogger, A Novel Bookshelf: A LifeWay Fiction Community

"De o profunzime si intindere extraordinare, «Cantecul sacru al dragostei» este o poveste despre dragoste si pasiune, credinta si imperfectiune, ce iti va ramane intiparita in amintire. Mesu Andrews da nastere unor personaje care te captiveaza, intr-o proza ce-ti misca inima. Maiestrie."

-- Roseanna M. White, autoarea romanelor "Jewel of Persia" si "Love Finds You in Annapolis"

Mesu Andrews este autoarea romanului "Dragoste din cenusa" si o vorbitoare activa, care s-a dedicat studierii pasionate si intense a Scripturii. Punandu-si in valoare adanca intelegere si iubire pentru Cuvantul lui Dumnezeu, Andrews aduce la viata universul biblic inaintea cititorilor ei. Scriitoarea locuieste in Washington.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23809
Autor Mesu Andrews
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 392
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

EvaluareComentariu de Rodica
Evaluare
O varianta foarte frumoasa a povestii de dragoste dintre imparatul Solomon si Sunamita. Ne ajuta sa intelegem mai bine obiceiurile poporului evreu si intrigile care aveau loc la palat si nu numai. (Postat pe 13.05.2023)
Frumoasa!Comentariu de Diana
Evaluare
Acesta este un roman care încearcă sa readucă la viață personajele din Cântarea Cântărilor. Mi se par foarte interesante ideile autoarei legate de această carte din Biblie, idei la care nu m-aș fi gândit. De remarcat este timpul de scriere al acestei cărți și efortul pe care l-a depus autoarea pentru a înțelege cât mai bine această carte din Biblie. De asemenea, dragostea pe care o are Ariela pentru cei din jurul ei este comparată foarte mult cu dragostea lui Hristos pentru Biserică. (Postat pe 15.07.2021)
Evaluare RomanComentariu de Carmen
Evaluare
Povestea este inspirată din cartea Cântarea Cântărilor din Biblie, la care se adaugă alte întâmplări specifice cărților de beletristică. O consideri potrivită pentru fiecare vârstă, darîn special pentru tinerele fete. Pe lângă povestea de iubire dintre cei doi, de remarcat este sacrificiul și puterea de iertare pentru că lucrurile nu pot fi tot timpul perfecte. (Postat pe 10.02.2021)
evaluareComentariu de Mihai
Evaluare
O alta perspectiva a povestei de dragoste dintre regele Solomon si Ariela, poveste la care face referire cartea Cantarea Cantarilor. (Postat pe 16.11.2020)
evaluareComentariu de Andreea
Evaluare
O poveste superba care prezinta dragostea exemplara dintre imparatul Solomon si Ariela, dar de asemnea si puterea iertarii pe care Dumnezeu a pus-o in sufletele noastre. (Postat pe 07.11.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.