Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Când te-a creat Dumnezeu

Matthew Paul Turner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte.
Browse
28,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Când te-a creat Dumnezeu, de Matthew Paul Turner cu ilustrații de David Catrow, este o carte pentru copii care îi va ajuta pe aceștia să înțeleagă de ce. De ce ne naștem? De ce suntem așa cum suntem și nu altfel? Felul cum arătăm și cum gândim este o pură întâmplare sau este rezultatul unui plan care are un scop foarte precis? De ce fiecare dintre noi este foarte important în această poveste frumoasă pe care Dumnezeu a creat-o și care se numește lume?

Matthew Paul Turner este fotograf, orator și autor a numeroase cărți, printre care și bestsellerurile „Când te-a creat Dumnezeu” și „When I Pray for You / Când mă rog pentru tine.”

Ilustrațiile foarte reușite ale cărții de față îi aparțin lui David Catrow, un ilustrator și autor de cărți pentru copii cu peste 70 de lucrări publicate până în prezent. Colecția lui de cărți educative intitulată MAX SPANIEL s-a vândut în peste un milion de exemplare, autorul având în palmares și câteva bestselleruri New York Times, dar și două cărți ilustrate pentru copii care au fost distinse cu titlul de Best Illustrated Books.

  • Dacă ești părinte sau bunic, cu siguranță că ți s-a adresat măcar o dată una dintre aceste întrebări din partea copilului sau nepotului tău:
  • De ce ne naștem?
  • De ce suntem așa cum suntem și nu altfel?
  • De ce nu pot să fiu și eu ca X sau ca Y?
  • Dumnezeu mă iubește?


Chiar și așa, cu siguranță că îi va încânta să afle că nu s-au născut dintr-o pură întâmplare, ci că Dumnezeu i-a creat cu un scop precis și unic și că fiecare dintre noi are un rol foarte clar în planul lui Dumnezeu, un rol pe care Dumnezeu îl știe încă de dinainte ca noi să ne naștem.

Așa că fii tu însuți, exact așa cum ești:
Un spectacol magic ca cel din povești.
Trăiește viața în toate culorile, curcubeu,
Simte totul, până la cea mai fină nuanță, mereu.
Explorează! Descoperă! Neîncetat!
Ai credință și multă iubire de dat!
Învață și iarăși învață toate acele lucruri
Pe care Dumnezeu le-a făcut să te bucuri.

Știind toate acestea, copilul tău va învăța să aprecieze trăsăturile sale unice, de care, foarte probabil nu a fost foarte mulțumit întotdeauna. În plus, va afla că sensul vieții este să ne bucurăm de ea și va învăța să se bucure de tot ceea ce viața i-a oferit. Așadar, dragi părinți și bunici, cu siguranță că misiunea voastră va fi mult mai ușoară dacă le veți citi copiilor voștri această carte. Pentru că ea le furnizează acestora răspunsuri la întrebări pe care toți copiii și le pun la un moment dat. Și nu doar o dată. Sunt întrebări care îi preocupă tot timpul pentru că pentru ei este cu atât mai greu să înțeleagă lucrurile abstracte.

Este important pentru copii să știe că sunt ființe unice, că sunt iubiți de Dumnezeu și că fără ei lumea aceasta nu ar mai fi la fel. Și este la fel de important pentru ei să știe că ideile și pasiunile lor sunt unice tocmai pentru că rolul lor pe acest pământ este unic.

Tocmai de aceea este foarte important să își urmeze pasiunile și să își dezvolte talentele pentru că misiunea fiecăruia dintre noi este să facem această lume mai bună și mai frumoasă cu ajutorul calităților cu care am fost înzestrați. Iar atât timp cât ne folosim de „darurile” cu care Dumnezeu ne-a înzestrat pentru a construi o lume mai bună și mai frumoasă, putem fi siguri că orice ne vom dori se va îndeplini. Pentru că Dumnezeu va veghea deasupra noastră și va avea grijă ca toate dorințele noastre să devină realitate.

Așadar, dragi părinți și bunici, ajutați-vă copiii să fie mai încrezători, mai fericiți și mai recunoscători pentru tot ceea ce au, citindu-le această carte minunată din care vor afla că existența lor nu este o pură întâmplare. Ei vor afla astfel că Dumnezeu le-a dăruit cu iubire și cu multă grijă toate calitățile pe care le au, începând cu ochii, nasul și chiar glasul lor și până la talentele și visurile pe care le au și vor căpăta încrederea deplină că fiecare din calitățile cu care Dumnezeu i-a înzestrat când i-a trimis pe această lume le vor folosi pentru a-și îndeplini misiunea unică pe care o au pe acest pământ.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27738
Autor Matthew Paul Turner
Editura Act si Politon
Nr. pagini 32
Dimensiuni 20 x 24 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-913-705-5

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.