Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune

Jerry Sittser

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un sot drag moare de cancer. Un copil este rapit. O familie este zguduita de un accident fatal de masina. Ne rugam pentru pace si protectie intr-o lume in care acestea par a se gasi tot mai greu. Experimentam sau auzim deseori despre raspunsuri spectaculoase la rugaciune. Dar unde este Dumnezeu cand strigatul inimii noastre pare sa primeasca drept raspuns numai tacere?

Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune exploreaza misterele si paradoxurile rugaciunii ramase fara raspuns. Faurita in focul propriei cautari, care a urmat experientei sale zdrobitoare cu privire la rugaciunea fara raspuns, Gerald Sittser ofera in aceasta carte perspective spirituale profunde, platite scump, din care este afirmata iubirea fara margini a lui Dumnezeu si grija Lui fata de noi, chiar si atunci cand nu intelegem pe deplin de ce rugaciunile noastre par sa ramana fara raspuns.


Gerald Sittser are curajul sa puna intrebari dintre cele mai dificile ale existentei—dupa care are curajul sa ofere raspunsuri chiar si mai dificile.
—Patricia Raybon, autoarea cartii My First White Friend

Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune este o carte simpla, profunda si de o sinceritate neabatuta. Jerry pune laolalta aptitudinile lui de profesor, pastor si teolog, dar o face ca un poet, ca un pelerin, ca un povestitor si, mai ales, ca un om al rugaciunii. Mai presus de toate, fiind el insusi un om al durerii, Jerry evita cliseele de orice fel, atitudinea de popa care stie tot, sloganurile ieftine, conturand in schimb aceasta epistola asemeni unei lungi rugaciuni dureroase si purificatoare. Daca ti-ai dorit vreodata sa citesti o meditatie asupra rugaciunii in care autorul nu isi propune nici un moment sa te cucereasca si in care nu iti face promisiuni superficiale, ci abordeaza realitatea dura, de zi cu zi, cu care se confrunta rugaciunea, ai motiv sa te bucuri—cartea aceasta contine tocmai o asemenea meditatie.
—Mark Buchanan, autorul cartii Your God is Too Safe: Rediscovering the Wonder of a God You Can t Control

Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune nu este numai inca o carte despre rugaciune. Jerry Sittser are curajul de a pune intrebari pe care cei mai multi scriitori, din comoditate, le ignora, ramanand in acelasi timp dureros de sincer in ce priveste adevarul sfasietor care i-a marcat existenta. El este o calauza minunata, cu o minte patrunzatoare, care are curajul sa formuleze intrebari cu privire la intrebarile noastre, aducand in acelasi timp glorie lui Dumnezeu. Pot sa spun ca am citit nenumarate carti despre rugaciune, insa cartea aceasta aduce la lumina o fata a lui Dumnezeu si perspective asupra rugaciunii pe care pana acum nu le-am cunoscut. Departe de a fi simpla teorie, cartea aceasta este dureros de personala si sincera. In urma lecturii ei ma rog altfel, intr-un mod nou si proaspat. Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune ar trebui sa fie o lectura obligatorie pentru toti cei care doresc in mod serios sa exploreze problema si gloria rugaciunii.
—Gary Thomas, autorul cartilor Sacred Marriage si Authentic Faith

Ceea ce impartaseste Jerry Sittser in cartea aceasta sunt lectii pe care si le-a insusit in vai adanci, in vremuri de profunda deznadejde spirituala. Cartea aceasta este pentru oricine care a dorit vreodata sa se certe cu Dumnezeu din pricina rugaciunii fara raspuns. Nu cunosc un ghid mai bun pentru o rugaciune sincera.
—Richard J. Mouw, presedinte al Fuller Theological Seminary

Tematica: Viata crestina / Crestere spirituala / Rugaciune


Cuprins
Multumiri
Prolog
Capitolul 1 . . . . Dumnezeule, ma asculti?
Capitolul 2 . . . . Adevarata inima a rugaciunii
Capitolul 3 . . . . Poate primi Dumnezeu plangerile noastre?
Capitolul 4 . . . . Darul rugaciunii fara raspuns
Capitolul 5 . . . . Rugaciunea ne scoate la iveala inima
Capitolul 6 . . . . Curajul de a continua sa cerem
Capitolul 7 . . . . Rugandu-ne dupa voia lui Dumnezeu
Capitolul 8 . . . . Rugaciunea nu este centrata in jurul nostru!
Capitolul 9 . . . . Rugaciunea ne schimba
Capitolul 10 . . . Epopeea rugaciunii
Epilog
Note
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20621
Autor Jerry Sittser
Editura Kerigma
Nr. pagini 196
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (10)

Comentariu de fulias
Evaluare
mai bine sa taci pt k nu sti ce sa spui (Postat pe 22.02.2011)
Comentariu de nati
Evaluare
Dumnezeu nu te-a pedepsit ,El te-a lasat sa alegi,dar exista speranta pt tine,incredete in Dumnezeu,intoarce-te la El si El te va binecuvanta la vremea Lui! (Postat pe 01.02.2010)
Comentariu de anonim
Evaluare
cand am aflat ca sunt insarcinata am pastrat copilul gandindu ma ca o sa ma ajute dumnezeusa l cresc cumva nicio clipa nu m am gandit sa fac avort dupa ce am nascut am ramas fara tatal copilului nu l a mai vrut acum il cresc singura.ce plan o fi avand dumnezeu cu mine?uneori ma gandesc ca m a pedepsit prea rau pt ca am iubit din tot sufletul meu un barbat (Postat pe 25.02.2009)
Comentariu de copila Domnului
Evaluare
sunt la jumatea cartii si pana acuma am inteles din ea ca sa acceptam atunci cand Dumnezeu nu ne raspunde in felul in care noi ne am astepta ,si sa ne gandim ca TOATE LUCRURILE LUCREZA SPRE BINELE CELOR CE L IUBESC PE DOMNUL (Postat pe 28.11.2007)
Comentariu de Csilla
Evaluare
Este o carte superba! Merita citita! M-a ajutat foarte mult... :) (Postat pe 30.09.2007)
Comentariu de razvy16_bornagain
Evaluare
:((... El a avut pt. mine ceva mai bun cand mama mea a murit de cancer...El a avut ceva mai bun cand de cateva ori am fost la doar un pas de moarte...El a avut ceva mai bun pentru mine de multe ori cand am trecut prin incercari din care nu credeam ca voi mai putea iesi.. dar D-zeu e deasupra imposibilului! (Postat pe 08.07.2007)
Comentariu de florin din Cernica
Evaluare
cartea este una de exceptie, merita citita si recitta,in ce priveste rugaciunea trebuie sa invatam toti sa avem cu adevarat incredere in Dumnezeu, pt ca El iubeste cu adevarat,noi suntem doat niste capriciosi si unoeri prea egoisti,si ce-i drept stam putin cam prost si la capitolul "rabdare"...totul este o lupta intre Dumnezeu si cel viclean, trebuie doar s ane decidem de partea cui suntem amintiti-va de Iov...degeaba oare slujeste Iov lui Dumnezeu? sau pt vreun interes egosit si meschin?...iar Dumnezeu impreuna cu Iov raspund in cor"DA, DEGEABA, pur si simplu,pt ca-l iubeste pe Dumnezeu,mai mult decat orice, mai mult decat pe sine...asta e toata lupta, daca ne vom lepada de noi insine, vom invata sa depindem numai de Dumnezeu, si vom fii pregatiti pt a doua venire a Domnului Isus Hristos... (Postat pe 17.06.2007)
Comentariu de Gabriela
Evaluare
Este cumplit de greu sa crezi ce spune Ghita cand treci prin ce treci, dar intotdeauna, dupa foarte mult timp iti dai seama ca Dumnezeu a avut un plan cu mult mai bun decat cel pe care il aveai tu: "cat sunt cerurile de departe de pamant asa de diferite sunt caile lui Dumnezeu de cele ale oamenilor " (parafrazand din Biblie) (Postat pe 02.04.2007)
Comentariu de Ela
Evaluare
Da, Ghita? Ceva mai bun ai astepta tu daca cei mai dragi prieteni ai tai ar muri de SIDA? (Postat pe 07.03.2007)
Comentariu de Ghita.
Evaluare
Cand Dumnezeu nu-ti raspunde la rugaciune inseamna ca are altceva mai bun pentru tine... Asteapta. (Postat pe 02.03.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.