Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Călătorind de la răsărit la apus

Ravi Zacharias

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte.
36,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Timp de aproape cinci decenii, apologetul Ravi Zacharias ne-a dezvăluit fărâme din experiența și viața sa. În Călătorind de la Răsărit la Apus, Ravi îți lansează invitația de a îl urma în călătoria vieții sale: respiră aerul greu al așezărilor din India, trăiește afecțiunea maternă și indignarea unui tată dur… și chemarea unui spirit rebel. Într-o criză existențială, Ravi renunță la panteism în favoarea monoteismului și la nonsens în favoarea adevăratei împliniri în Cristos. A călătorit de la Răsărit la Apus și ”retur” pentru a da un răspuns întrebărilor profunde ale scepticilor despre rostul vieții și despre existența unui Dumnezeu care este prezent în viața copiilor săi. Ravi Zacharias te invită să îl urmezi în călătoria prin viața sa și a altora pentru a vedea cum a devenit din ce în ce mai convins că Isus Cristos este cel care a venit să ne dea viață din belșug.

Ediția a II-a, revizuită.

* * *

I-ai citit cartile. Ai ascultat emisiunile sale radio. A venit momentul sa citesti povestea sincera a calatoriei in care isi au izvorul experientele ce au facut din RAVI ZACHARIAS unul dintre cei mai respectati ganditori contemporani, dar mai ales un mare aparator al credintei evanghelice.

Ravi Zacharias, al carui nume complet este Frederick Antony Ravi Kumar Zacharias, s-a nascut in 1946 intr-o familie din India, avand in prezent dubla cetatenie (SUA si Canada), este un bine cunoscut ganditor, filozof, apologet si evanghelist crestin. Zacharias este descendentul unei familii avand doua traditii religioase bogate, prima de sorginte hindusa, fiind din spita preotilor din casta Nambudiri Brahmin, apoi din cea crestina. Intr-unul din mesajele sale, Ravi Zacharias a povestit cum unul dintre inaintasii sai a fost evanghelizat de un preot germano-elvetian si de atunci acea ramura a familiei sale s-a convertit, iar numele de familie s-a schimbat din Nambudiri in Zacharias. In biografia sa, Zacharias povesteste ca a crescut intr-o familie de crestini nominali de confesiune anglicana, fiind ateu pana la 17 ani, moment in care a incercat sa se sinucida prin otravire. Conform uneia dintre cartile sale (Cries of the Heart), cineva a sfatuit-o pe mama lui sa-i citeasca din Evanghelia dupa Ioan pe cand se afla pe patul spitalului din Delhi si asa a devenit crestin. A inceput sa predice din tinerete si in 1974, dupa ce khmerii rosii au pus stapanire pe Cambodgia a fost trimis sa slujeasca oamenilor din acea tara. De asemenea a fost in Vietnam in timpul razboiului de acolo sa slujeasca soldatilor americani.

Zacharias s-a nascut langa Madras, India si a crescut in Delhi. In 1966, impreuna cu familia lui a emigrat in Canada, la Toronto, acum locuind langa Atlanta, Georgia.

Si-a inceput studiile la Universitatea din Delhi iar dupa ce s-a mutat in Canada a lucrat o vreme in management hotelier, apoi a urmat cursuri la Ontario Bible College din Toronto. Dupa aceea a luat diploma de Master of Divinity la Trinity Evangelical Divinity School langa Chicago. A conferentiat la Cambridge University pe vremea cand a scris prima sa carte: A Shattered Visage: the Real Face of Atheism. Zacharias a primit titlul onorific de Doctor of Divinity al Houghton College, NY si de la Tyndale University College and Seminary. De asemenea a primit titlul onorific de Doctor of Laws al Asbury College in Kentucky. In prezent conferentiaza la Wycliffe Hall, Oxford University din Oxford, Anglia.

A scris mai multe carti printre care se numara A Shattered Visage: The Real Face of Atheism (Baker Book House, 1994, 2nd ed.) si Can Man Live without God (Word Publishing, 1994), carte care a fost premiata cu medalia de aur pentru cea mai buna carte de doctrina si teologie.

Zacharias este listat ca distins vorbitor la Staley Foundation si a aparut la CNN si la alte televiziuni internationale. Programul sau saptamanal de radio “Let My People Think” este transmis de 1500 de posturi de radio din intreaga lume. Este presedintele organizatiei Ravi Zacharias International Ministries cu sediul in Atlanta, Georgia, avand filiale in Canada, India, Singapore, UK si in Emiratele Arabe Unite.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23467
Autor Ravi Zacharias
Editura Newordpress
Nr. pagini 380
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2020
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta rigida
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-94654-8-6

Comentarii

Comentarii (4)

O marturisire de viata incurajatoareComentariu de Ariana
Evaluare
Probabil majoritatea oamenilor care il cunoastem pe Ravi Zacharias credem ca este un om puternic si hotarat. Si nu gresim. Aceasta carte autobibliografica ne prezinta tanarul confuz si impartit intre doua lumi si dovada ca Dumnezeu este cel care pune oamenii la locul potrivit. Desi nu intelegem cultura indiana, pentru un copil este extrem de grav sa fie renegat de familia sa, astfel ca Ravi se deschide si povesteste in mod sincer si vulnerabil experienta sa.
Recomand aceasta carte din toata inima! (Postat pe 16.11.2018)
GENIAL!Comentariu de TEodora
Evaluare
Daca te afli intr-un moment de ezitare si esec, aceasta carte este exact ceea ce ai nevoie, Evanghelia are asa de mare putere, incat nimic nu este imposibil. (Postat pe 23.10.2018)
De la apus la răsăritComentariu de Catalina
Evaluare
O carte absolut fascinantă despre modul în care reclădește Dumnezeu o viața sortită eșecului, din perspectiva părinților și sub influența predecesorilor care au avut o minte strălucită, dar urmând a fi trăită în devotare deplină, mergând până la capătul lumii pentru a vesti Evanghelia harului. (Postat pe 05.12.2017)
O biografie uluitoareComentariu de Syra
Evaluare
Citind aceasta carte, nu poti sa nu te cutremuri cand vezi un destin coordonat in cele mai mici detalii de Mâna Lui atotputernică. De la copilul care constituia cea mai mare dezamagire a parintilor lui influenti, la unul din cei mai mari apologeti ai zilelor noastre( dupa parerea mea), calatoria lui Ravi Zacharias este povestita in cuprinsul acestor pagini, intr-un mod neostentativ, dar plin de putere. (Postat pe 03.09.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.