Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Calatorii enigmatici

Petru Dugulescu

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte.
22,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Lucrarea fratelui pastor Petru Dugulescu este o expresie in versuri a trairilor interioare impregnate de valorile crestine, o motivatoare prezentare a umblarii cu Dumnezeu. Privind cartea prin aceasta prisma, putem spune ca ea reprezinta, pentru cititor, un punct de intalnire in care isi regaseste atat propriile trairi cat si nazuintele sfinte pentru o mai mar apropiere de divinitate.

Intelegem astfel succesul de care s-a bucurat aceasta lucrarea atat in Romania si Europa cat si pe alte continente (America de Nord si Australia) oferind o bogata si profunda sursa de poezie crestina atat pentru inchinarea in biserica cat si pentru intarirea relatiei personale a cititorului cu Mantuitorul.

Nota editurii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20694
Autor Petru Dugulescu
Editura Nu
Nr. pagini 164
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (3)

Comentariu de violeta
Evaluare
mi se pare motivanta aceasta poezie sa avem lucrarea marelui poet Dugulescu, si deasemenea sa ne amintim de 1989 22decNu e bine sa uitam, ne reprezinta pe naoi k romani. Suntem crestini insa si romani... (Postat pe 22.12.2008)
Comentariu de violeta
Evaluare
imi pare rau ca n-am stiut ca spatiile nu ies. Sper data viitoare cand mai am putin timp s-o scriu impartita in 8 comentarii (Postat pe 22.12.2008)
Comentariu de Violeta
Evaluare
Craciunul de la TimisoaraPlecat din departare Mos Craciun venea din nou la noi pe-acelasi drum,S-aduca cu desaga din strabuni povesti si jucarii la pruncii bunisi mai ales povestea-adevaratacea mai frumoasa care-afost vreodata, Cum Fiul cel de sus venii la noisi s-a nascut in iesle intre boiDar s-a oprit aicea in BanatSi-n saptamana aceea s-a luptatCu mosul Nicolae cel nebunCe il ura cumplit pe Mos CraciunCaci ani de zile nu a acceptat sa fie Mos Gerila botezatSi-acum voia sa-i fure tolba toataDar mai ales povestea-adevarataSi-n duhul si puterea lui Irodtrimise imparatul cel nerodsoldati dar nu romani ca si pe vremuriSoldati romani dotati cu AKM-uriSa-mpuste chiar pe trepti de catedralatragand rafala-n plin dupa rafalaCopii cuminti si mame din cetate ce-un Tatal nostru au spus si Libertate....Efrata se muta in TimisoaraSi-un tipat se auzi in toata taraRahelele-si plangeau durerea-n vant caci fii lor n-avura nici mormantAcesta a fost Craciunul cel mai trist de cand eram copil de cand exist...Pe strazi cernite colindau naluciIar brazii ii taiaram pt cruciDar Pruncul n-a murit nici Mos CraciunCi anu-acesta iarasi e pe drumS-aduca 'n loc de jale bucuriaSi pe Isus 'napoi in RomaniaAmin (Postat pe 22.12.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.