Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Calatoria crestinului

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 72 puncte.
72,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 72 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O carte scrisa de John Bunyan in urma cu sute de ani, care a inspirat viata a nenumarati crestini, "Calatoria Crestinului", acum sub forma unui joc care va aduce momente placute si instructive oricui il va incerca.

Un joc pentru copii, adolescenti, tineri, adulti... pentru oricine stie sa citeasca!

Cutia contine doua jocuri:

"Calatoria crestinului" - Jucatorii trebuie sa plece din Cetatea Pierzarii si sa ajunga in Cetatea Cereasca, construind un drum ingust si drept, inchizand toate drumurile gresite, ajutandu-i pe ceilalti pelerini si adunand astfel rasplatiri ceresti. Pe acest drum, crestinul va trece prin locuri periculoase, va intalni personaje bune si personaje rele si va invata cum sa lupte pentru a ajunge in cer.

"Alerg spre cununa" - este un joc de strategie, in care jucatorii trebuie sa ajunga cu pionul lor din Cetatea Pierzarii si din Balciul desertaciunilor la rasplatirile care ii asteapta in cer.

De ce sa ne jucam aceste jocuri?

> pentru ca vom gusta farmecul unei povestiri foarte frumoase, pe spatele cartonaselor fiind scrise fragmente parafrazate din cartea lui John Bunyan. Aceste fragmente trebuie citite in timpul jocului!
> pentru suspans si surpriza evenimentelor ce se astern in fata pelerinului in calatorie si pentru surprizele deosebite de care vor avea parte jucatorii spre sfarsitul jocului
> pentru ca parintii, bunicii sau invatatorii vor avea ocazia in timpul jocului sa explice copiilor sau adolescentilor multe lucruri si concepte legate de etica, moralitate, credinta, relatia cu Dumnezeu, comportament, camaraderie, cer, biserica, lume.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 82214

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.