Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Joc Spotted

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 138 puncte.

Pret normal: 148,00 Lei

137,64 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 138 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

DetaliiSpotted este primul board-game  destinat exclusiv calatoriilor cu masina.

Este un joc pentru 1 sau 2 jucatori, gandit in special pentru copii cu varstele intre 6 - 14 ani.

SPOT - un catelus dragut, patat la ochi, putin murdarel, cam neingrijit, dar placut prin atitudine, a ajuns la auditiile pentru personajul principal al jocului si … a castigat!!! :)
Scopul jocului este de a crea si intretine o atmosfera destinsa, placuta, captivanta si interesanta pe durata calatoriilor cu masina.

* * *

Inchis (chiar blocat) intre 4 usi, pentru cateva zeci de minute sau ore, intr-un spatiu restrictiv (4 metri cubi), intr-o pozitie statica ...parca nu suna a vacanta cu voie buna si distractie. Si totusi se poate!!!
Daca esti parinte de cel putin 6 ani si calatoresti impreuna cu copilul/copiii, te apreciem mult pentru rabdarea ta. Iubim copiii si suntem aici ca sa iti fim de mare folos.
Spotted a crescut #piccupic de la o idee simpla la un joc de societate in toata regula, gandit sa alunge plictiseala la drumul cu masina, iar la pachet cu distractia sa fie si educativ - fara nici un efort separat!

* * *

Piccupic este un concept care aduce in atentia parintilor un nou tip de jocuri si a lansat SPOTTED - un joc gandit special pentru calatoriile cu masina. Este o solutie GENIALA pentru parintii constienti, care cauta activitati anti-plictiseala cu folos si cu sens pentru copiii lor pentru calatoriile cu masina. O solutie care incorporeaza toate cele 5 ingrediente ale unei calatorii reusite. O unealta valoroasa care nu trebuie sa lipseasca din kitul de calatorie a parintelui intelept. Jocul Spotted este un joc exclusiv pentru calatoriile cu masina - deci nu poate fi jucat acasa, ci doar in masina, in timpul calatoriilor.Este primul board-game de felul acesta - exclusiv pentru calatoriile cu masina, in Romania sau international, creat de 2 romani. Este un joc pentru 1 sau 2 jucatori, gandit in special pentru copii cu varstele intre 6 - 14 ani. SPOT - un catelus dragut, patat la ochi, putin murdarel, cam neingrijit, dar placut prin atitudine, a ajuns la auditiile pentru personajul principal al jocului si … a castigat!!! :) Scopul jocului este de a crea si intretine o atmosfera destinsa, placuta, captivanta si interesanta pe durata calatoriilor cu masina.

token = jeton - 216 in total in jocul de calatorie Spotted.

CATEGORIILE PRINCIPALE din care am selectat imaginile pentru joc:

- semne de circulație
- persoane
- mașini și mijloace transport
- natură si animale
- construcții si clădiri
- diverse

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 82603

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.