Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ingerii sa-i auziti

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte.
44,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 44 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ingerii sa-i auziti
Cum va canta de frumos
De Nasterea lui Hristos

Primii pasi in istoria neinchipuit de frumoasa a Nasterii Domnului Isus!

Acest joc-activitate este recomandat copiilor intre 4 si 8 ani pentru ca vor afla intr-un mod atractiv ce spune Biblia despre Nasterea Domnului Isus, dar si mai recomandat parintilor si bunicilor pentru ca le va da prilejul sa petreaca clipe placute cu copiii sau nepotii lor invatandu-i despre acest eveniment extraordinar si importanta lui pentru mantuirea fiecarui om.

O cutie frumoasa cuprinde toate piesele necesare pentru a intra impreuna cu copiii in lumea misterioasa a Israelului, acum mai bine de 2000 de ani, afland printr-o povestire simpla, ceea ce spune Biblia despre venirea lui Mesia, Mantuitorul omenirii:

> 34 de cartonase de dimensiuni diferite, cu care copiii vor forma o tabla de joc cu dimensiunile de 56 cm x 53 cm, respectand indicatiile din regulile de joc. Pe aceasta tabla este scrisa povestirea Nasterii, in propozitii scurte, iar sub fiecare din aceste propozitii se afla o casuta alba inconjurata cu un chenar colorat.

> 40 de cartonase de dimensiunile casutelor albe, cu desene frumoase si viu colorate. Copiii (sau parintii sau bunicii lor) vor citi istoria Nasterii, propozitie cu propozitie, si vor cauta printre aceste cartonase pe cel care este potrivit pentru ilustrarea portiunii respective din povestire. Cand vor gasi acest cartonas il vor pune in casuta lui de pe tabla.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 82215

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.